Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

S-a depus la CNAIR, documentația Inelului 2 de Centură al municipiului Târgoviște

Autor:

Data: 20 aprilie 2021, 19:40

  •  
  •  
  •  

S-a depus la CNAIR, documentația Inelului 2 de Centură al municipiului Târgoviște. Președintele CJ, Corneliu Ștefan a mers personal să discute cu reprezentanții Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere.

Totodată, președintele CJ, Corneliu Ștefan alături de directorul Companiei de Apă Târgoviște Dâmbovița, Dumitru Adrian a mers să discute și să se asigure că la Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene, „Proiectul Regional de Dezvoltare a Infrastructurii de apă și apă uzată”, este pe drumul cel bun: ” Zi plină, cu întâlniri deosebit de importante pentru județul Dâmbovița. Prima parte a zilei, întâlnire la Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene cu subiectul „Proiectul Regional de Dezvoltare a Infrastructurii de apă și apă uzată”, care vizează o investiție de peste 320 de milioane de euro în 52 de localități dâmbovițene.

Alături de directorul Companiei de Apă Târgoviște Dâmbovița, Dumitru Adrian, ne-am asigurat de bunul mers al proiectului. A doua parte a zilei, întâlnire cu reprezentanții Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere.

Alături de administratorul public al judetului Dâmbovița, Cristian Avanu, directorul Direcție Tehnice, Vasile Dinu, și consilierul județean Ionuț Săvoiu, am depus documentația Inelului 2 de Centură al municipiului Târgoviște, urmând ca, săptămâna viitoare, să transmitem și proiectul pentru centura ocolitoare a orașelor Pucioasa și Fieni. O veste la fel de bună este și faptul că nu am abandonat DN71: luna viitoare, pe 7 mai, se scot la licitație lucrările pe tronsonul Târgoviște-Sinaia.” a spus presedintele CJ Dâmbovița, Corneliu Ștefan

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.