Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Vremea permite să se lucreze în ritm susținut la modernizarea Parcului Mitropoliei

Autor:

Data: 6 octombrie 2020, 17:02

  •  
  •  
  •  

Parcul Mitropoliei este într-un amplu proces de reabilitare și modernizare. Se lucrează  de zor la acest obiectiv, profitând încă de vremea bună de toamnă care încă permite continuarea lucrărilor.

Administrația locală dă asigurări că investiția ca fi gata în primăvara anului viitor.  Lucrările vizează desfacerea integrală a pavimentului existent şi realizarea unui pavaj nou, diferenţiat, în funcţie de specificul suprafeţei destinate circulaţiei pietonale.

Se va realiza un loc de joacă pentru copii si paviment fără rosturi (zona pentru role, skateboard), construirea acceselor în parc de tip plan înclinat (rampă), fără trepte sau borduri în vederea asigurării unui acces facil persoanelor cu dizabilităţi, bicicliştilor, cărucioarelor pentru copii.

Potrivit primarului Cristian Stan  care a făcut o vizită de lucru pe șantier, se vor extinde și înfrumuseța zonele verzi, urmând a se planta vegetaţie înaltă (8-10m ), vegetaţie medie (4-6m – plantaţie de magnolii) sau vegetaţie joasă (– gazon şi amenajări florale), în total urmând a fi plantați peste 400 de arbori și arbuști.

Se lucrează la reconstrucția fântânilor arteziene, vor fi modernizate toate rețelele edilitare și se va asigura dotarea cu mobilier urban modern (băncuţe, coşuri de gunoi, rastel pentru biciclete, figurine urbane, etc.) care să satisfacă condiţiile de confort, durabilitate si estetică.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.