Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. Primăria Pucioasa începe o amplă campanie de implicare și conștientizare pentru  curăţenia și imaginea  oraşului

Autor:

Data: 16 iulie 2018, 13:20

  •  
  •  
  •  

Oraşul Pucioasa  are din vara anului trecut, mai precis din luna august 2017, un regulament privind  normele de gospodărire urbană  de pe raza oraşului Pucioasa , prin care cetăţenii oraşului au şi obligaţii, nu numai drepturi.

Însă , zilele trecute, autorităţile din Pucioasa au constatat că unii cetăţenii ignoră  acest regulament.  Drept pentru care edilul Constantin Ana a ieşit public într-o conferinţă de presă  şi a spus foarte clar şi răspicat că un oraş curat se ţine  şi cu ajutorul cetăţenilor.

Mai mult , edilul Constantin Ana a spus că responsabilitatea aparține atât autorităţilor dar şi cetăţenilor  față de modul în care arată  oraşul din punct de vedere  al curăţeniei. Motive de a arăta cu degetul și de a găsi un alt vinovat este practica din ziua de azi, însă administraţia de la Pucioasa  a luat  decizia de a crea responsabilitate și asumare fiecărui deținător de proprietăți pe raza coraşului.

De luni, 16 iulie 2018, Primăria Pucioasa începe cea mai amplă campanie de implicare și conștientizare pentru schimba modul de a gândi și acționa în ceea ce privește curățenia și imaginea  oraşului Pucioasa .În caz contrar, s-ar putea ajunge şi  la amenzi:

Oraşul Pucioasa are case legate de o reţea de drumuri de aproape 100 de km…şi  ne crează reale problem. Au fost perioadele ploioase şi vor mai fi. Cred că este timpul să ne responsabilizăm  şi să vedem  ş ice obligaţii avem, nu numai drepturi.  Avem un regulament pe care CL Pucioasa l-a aprobat anul trecut, privind  normele de gospodărire urbană  de pe raza oraşului Pucioasa , prin care cetăţenii oraşului au şi obligaţii, nu numai drepturi. Îi rog pe această cale, să conştientizeze că un oraş curat se ţine  şi cu ajutorul cetăţenilor. Suntem într-o situaţie incredibilă… Am fost zilele trecute  şi am constatat pe mai multestrăzi că sunt copaci plini de fructe , tone de zarzăre care pică în stradă , pe trotuar. Nu poţi să strange după fiecare cetăţean al oraşului Pucioasa.  Astăzi, pornim o acţiune de conştienizare a cetăţenilor  iar de săptămâna viitoare o să trecem şi la sancţiuni. Cred că altfel nu se poate. ”, a declarat primarul Constantin Ana

” Îţi iubeşti oraşul? Fii un cetăţean responsabil!
– Desfundă-ţi podeţul!
– Curăţă-ţi şantul din faţa casei!
– Curăţă pomii din dreptul gospodăriei!
– Nu arunca gunoaie pe  spaţiul public!”

Cam aşa sună mesajul  mobilizator al Primariei Pucioasa pentru toţi locuitorii oraşului.

 Potrivit regulamentului votat de Consiliul Local Pucioasa, cetăţenii  au şi obligaţia  de a curăţa  trotuarelor şi rigolelor de pământ, noroi, zăpadă, gheaţă, acolo unde locuiesc, respectiv unde îşi au sediile sau îşi desfasoară activitatea şi în fata terenurilor neconstruite, dar, pe care le deţin cu orice titlu, astfel încât să nu stânjenească circulaţia pietonilor şi autovehiculelor şi să rămână libere gurile de canal şi apă, capacele de pe retelele si instalatiile de apa, canal si telefon.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.