JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.
ppt.ro

Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. Mobilizare de forţe pe DJ 611 Petreşti-Vişina-Şelaru-limită judeţul Teleorman, drumarii şi poliţiştii au fost la datorie

Autor:

Data: 18 ianuarie 2017, 10:19

În noaptea de marţi spre miercuri, pe DJ 611 Petreşti-Vişina- Şelaru-limită judeţul Teleorman, drumarii au acţionat continuu şi asta pentru că viscolul petrnic spăulbera zapada din camp pe carosabil. A fost o adevărată mobilizare de forţe, drumari şi poliţişti. S-a acţionat cu patru utilaje în permanenţă însă viscolul le-a dat bătăi de cap drumarilor de la SC MONTAJ PALADIU SRL dar cu toate acestea , miercuri de dimineaţă pe acest drum se circulă în condiţii de iarnă. Viscolul s-a mai domolit. Activităţile de deszăpezire pe DJ 611 Petreşti-Vişina- Şelaru-limită judeţul Teleorman sunt asigurate de SC MONTAJ PALADIU SRL şi au fost monitorizate în teren chiar de directorul de la SC LDP Dâmboviţa, Cristian Avanu.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google