JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.

Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. La Grădiniţa nr.13 din Târgovişte, lucrările de reabilitare si modernizare sunt destul de avansate cu şanse de finalizare în toamnă

Autor:

Data: 3 iulie 2019, 10:09

Primarul Cristian Stan alături  de viceprimarul Cătălin Rădulescu, a vizitat Grădiniţa nr.13 din microraionul VI, unitate de învăţământ care se află în plin proces de modernizare şi reabilitare cu finanţare prin  Programul Naţional de Dezvoltare Locală .

Investiţia se ridică la 2,6 milioane de lei. Lucrările la Grădiniţa nr.13 au început  în luna  februarie iar la acest moment sunt destul de avansate. Primarul Cristian Stan  este încrezător că în toamnă, preşcolarii  vor învăţa într-o  grădiniţă modernă.

Termenul de execuţie de la Grădiniţa 13 este de 12 luni, dar  există  posibilitatea reală să  se finalizeze mai repede aceste lucrări care sunt absolut necesare.

 Primarul  Cristian Stan a mai menţionat faptul că   săptămâna viitoare  vor începe lucrările şi la Grădiniţa Nr.8, investiţie  cu finanţare prin POR.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google