JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.

Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. RĂZVĂDENII au sărbătorit ROMÂNEȘTE de 1 DECEMBRIE

Autor:

Data: 2 decembrie 2018, 2:09

Cu mic cu mare, răzvădenii au sărbătorit alături de Primăria și Consiliul Local Răzvad, 1 Decembrie și totodată Centenarul Marii Uniri.
Cu toţi purtând în suflete mândria că sunt români alături de edilul Emanuel Spătaru și viceprimarul Ionela Șerban au luat parte la suljba religioasă de pomenire a eroilor neamului şi au depus coroane şi jerbe de flori la cele patru monumente ale eroilor neamului de pe raza comunei.
Așa cum îi stă bine romanului, la Răzvad nu au lipsit momentele artistice. Autoritățile alături de cetăţeni au încins și o Horă a răzvădenilor, Hora Marii Unirii.
Pe 1 decembrie 1918, Marea Adunare de la Alba-Iulia votează unirea Transilvaniei, Banatului, Crișanei și Maramureșului, cu România. Astfel, se creează un singur stat naţional. Ziua de 1 decembrie devine zi naţionalã a României în 1990. Prin legea nr. 10 din 31 iulie 1990, ziua de 1 decembrie a fost adoptată ca zi națională și sărbătoare publică în România.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google