JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.
ppt.ro

Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. Predare de ștafetă la conducerea Crucii Roșii Dâmbovița, noul director este Raul Pavelescu

Autor:

Data: 9 martie 2018, 22:21

Crucea Roșie Dâmbovița  are  un nou director. Gheorghe Popescu, cel   care a deținut această poziție în ultimii 30 de ani, a predat ștafeta conducerii Filialei Crucii Roșii Dâmbovița  către Raul Pavelescu, care a ocupat anterior funcţia de inspector de specialitate în  cadrul Crucii Roșii Dâmbovița.

Evenimentul  de predare a ștafetei a fost găzduit de Corpul K al Universității Valahia Târgoviște. Lucrările au fost conduse de președintele Crucii Roșii Dâmbovița, Floris Lăzărescu.

Nu au lipsit invitații: subprefectul  Florina Mureșan, secretarul județului, Ivan Ivanoff, președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Daniel Comănescu,vicepreședintele CJ, Luciana  Cristea, pr.Ionuț Ciobanu, vicar eparhial al Arhiepiscopiei  Târgoviște, viceprimarul Târgoviște, Monica Ilie, deputatul Corneliu Ștefan, șefii   instituțiilor MAI, MApN, șefi  de concentrate  și  nu în ultimul rând  delegați ai Crucii Roșii  Dâmbovița

Așa  cum este normal au fost  prezentate  principiile  care stau la baza activității  Crucii Roșii  Române. 

Omul sfințește locul, nu locul pe om

A fost acordată  o diplomă de excelență  fostului director Gheorghe Popescu care a condus timp de 30  de ani cu mâna de fier Crucea Roșie Dâmbovița.

 Nu trebuie să uităm   un lucru foarte important, domnul Popescu a fost prezent în mijlocul comunităților aflate în situații  critice indiferent de oră, zi,noapte, ori de câte ori s-a dat alarma de către autoritățile județului  în situații  de urgență.  A răspuns prezent la situații de urgență și în  alte județe  ale țării.

Nu în ultimul rând  domnul Popescu  este omul care a știut  să aline suferința  semenilor. Domnul Gheorghe Popescu  va rămâne în continuare implicat în activitatea  Crucii Roșii  Dâmbovița  în calitate de inspector de specialitate.

Nu se uită niciodată…

Era la începutul mandatului de director, în anul 1990, și domnul Gheorghe Popescu a condus cea mai amplă acțiune  privind intervenția la dezastre în  județul Dâmbovița. Este vorba despre  ajutorarea miilor de suflete din localitățile Vârfuri, Vișinești și  Valea Lungă,  grav afectate  de  inundații.  Și astăzi, domnul Popescu are în memorie, mâinile tremurânde ale localnicilor din localitățile Vârfuri, Vișinești și  Valea Lungă care primeau de la voluntarii Crucii Roșii Dâmbovița, pâine și apă.

Devotamentul și implicarea  domnului Gheorghe Popescu am văzut-o și  astăzi când  a adresat un gând  noii conduceri.

Misiunea Crucii Roșii Dâmbovița, preluată de noul director Raul Pavelescu

S – a făcut   un scurt bilanț al activității  Crucii Roșii  Dâmbovița  pe anul 2017.

 Noul director, Raul Pavelescu  a  făcut prezentarea strategiei de acțiune  a Crucii Roșii  Dâmbovița pe anul 2018.

Au urmat discursurile și  mesajele din partea invitaților.

Pr.Ionuț Ghibanu, vicar eparhial a transmis mesajul ÎPS Nifon Mihăiță,Arhiepiscopul și  Mitropolitul Târgoviștei .

Și deputatul Corneliu Ștefan  a avut un mesaj de mulțumire pentru activitatea desfășurată  de Crucea Roșie la nivelul județului Dâmbovița.

Un gând bun a fost transmis și  de către subprefectul Florina Mureșan .

Viceprimarul municipiului Târgoviște, Monica Ilie  a ținut  să sublinieze buna colaborare  cu Filiala Crucii Roșii  Dâmbovița.

Mesajul Consiliului Județean  Dâmbovița  a fost transmis de către domnul secretar Ivan Ivanoff.

Nu în ultimul rând a vorbit și  cms. șef Danil  Zepiși, inspectorul șef al IPJ Dâmbovița.

Noului director  îi  urăm  multă  putere de muncă și sanatate  iar domnului Gheorghe Popescu  îi  transmitem sănătate  și să rămână  un luptător  așa  cum îl  știm.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google