JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.

Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

FOTO. Crucea Roşie Dâmboviţa a dat o mână de ajutor  unei familii din Cojasca, rămasă pe drumuri după ce casa i-a ars

Autor:

Data: 3 noiembrie 2017, 18:12

O familie din satul Iazuri, comuna dâmboviţeană Cojasca a rămas fără casă după ce un incendiu le-a mistuit locuinţa. Nefericitul eveniment a avut loc în noaptea de 3 noiembrie 2017. Imediat, Crucea Roşie Dâmboviţa a venit în sprijinul familiei aflată în mare necaz. Vineri după-amiază, voluntarii Crucii Roşii Dâmboviţa însoţiţi de inspectorul Raul Pavelescu şi secretarul Eugen Florea au mers la familia Bamboi cu paturi, pături și alte articole:
Urmare a sesizării președintelui subfilialei de Cruce Roșie Cojasca și a reprezentanților autorității publice locale, reprezentanți ai Filialei de Cruce Roșie Dâmbovița, voluntari, membri ai detașamentului de intervenție în caz de dezastre s-au deplasat in data de 3.11.2017, în satul Iazu, comuna Cojasca unde au acordat un sprijin de urgență unei o familii alcătuită din şase persoane, grav afectată de un incendiu petrecut în noaptea de 3.11.2017, ora 3:30 (familia Bamboi Gheorghe încadrat în gradul de handicap grav, cu amputație de membru inferior).
Au fost transportate de urgență paturi, pături și articole îmbrăcăminte/ încălțăminte.”, se arată în comunicatul de la Crucea Roşie Dâmboviţa

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google