JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.

Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. O turistă aflată în dificultate în Masivul Montan Bucegi, a  fost ajutată de jandarmii montani

Autor:

Data: 2 mai 2017, 10:28

În minivacanța de 1 mai, jandarmii de Postul Montan Zănoaga au intervenit în Munții Bucegi, în sprijinul unei persoane accidentate.

Femeia, în vârstă de 39 de ani, din municipiul Târgoviște se afla într-o drumeţie împreună cu soțul pe traseul montan Cheile Zănoagei  – Scropoasa. La un moment dat, la jumătatea traseului practicat a alunecat pe o rădăcină de brad umedă şi s-a accidentat, fiind în imposibilitatea de a se mai deplasa.

Ajunşi la faţa locului jandarmii montani i-au acordat turistei măsurile de prim-ajutor, deoarece aceasta prezenta o posibilă entorsă sau fractură la membrul inferior drept și era foarte panicată.

Din cauza traseului greu accesibil auto, salvatorii montani au transportat femeia accidentată în spate pe o distanță de aproximativ 2 km, până la mașina de serviciu.

Ulterior a fost condusă în condiţii de siguranţă până la Cota 1000, de unde a fost preluată de o echipă a Serviciului de Ambulanță Dâmbovița şi transportată la Spitalul Județean de Urgență Târgoviște pentru continuarea investigaţiilor medicale de specialitate.

***

Turiştii aflaţi în dificultate în zona Masivului Montan Bucegi pot apela cu încredere numărul unic de urgenţă  „112” sau numerele de telefon 0749.058037 / 0749.034639  pentru a solicita sprijinul imediat al jandarmilor montani.

 

COMPARTIMENTUL INFORMARE, RELAŢII PUBLICE ŞI CU PUBLICUL

AL IJJ DÂMBOVIŢA

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google