JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.
ppt.ro

Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. Sală de sport cu 180 de locuri în satul Decindeni, comuna Dragomireşti

Autor:

Data: 8 octombrie 2016, 13:17

În comuna dâmboviţeană Dragomireşti, satul Decindeni, se realizează o sală de sport ultra modernă, la standarde europene.Sala are o capacitate de 180 de locuri şi la momentul acesta  este unica sală din mediul rural de la nivelul judeţului Dâmboviţa care are o asemenea capacitate. Investiţia se realizează cu finanţare prin CNI şi are o valoare de  50 de miliarde lei vechi. Edilul Dragoş Vlădulescu şi preşedintele CJ, Adrian Tuţuianu au făcut o vizită de lucru pe şantierul sălii de sport unde se lucrează intens. sala-de-sport-dragomirestiLucrările au început în luna martie a anului 2016 şi vor fi finalizate  undeva în luna februarie a anului 2017:

Ne aflăm în satul Decindeni, comuna Dragomireşti, în incinta unei săli de sport încă nefinalizată. Este vorba de o sală de sport cu 180 de locuri. Mă mândres cu aceast lucru pentru că la momentul de faţă este singura sală din mediul rural care se realizează la o capacitate de 180 de locuri.Am fost sprijinit de preşedintele CJ în obţinerea finanţării pentru acest obiectiv. Investiţia costă în jur de 50 de miliarde lei vechi, adică 1 milion de euro ”, a declarat primarul Dragoş Vlădulescu.

Primarul comunei Dragomireşti nu a omis să amintească de sprijinul primit din partea preşedintelui CJ, Adrian Ţuţuianu în obţinerea finanţării pentru acest obiectiv.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google