JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.

Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. Preşedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea a apreciat la superlativ performanţa electorală de la europarlamentare ,obţinută de preşedintele PSD Dâmboviţa,Adrian Ţuţuianu

Autor:

Data: 11 iunie 2014, 11:51

La alegerile europarlamentare din 25 mai, PSD Dâmboviţa s-a clasat în topul celor 10 judeţe cu rezultate  foarte  bune.Mai clar, PSD Dâmboviţa şi-a atins performanţa electorală propusă. PSD Dâmboviţa alături de aliaţii săi UNPR şi PC  a obţinut un rezultat de 50,3%,clasând social-democraţii dâmboviţeni  pe locul cinci la nivel de ţară .Această performanţă electorală obţinută de PSD Dâmboviţa a fost apreciată atât de  preşedintele PSD, Victor Ponta  cât şi de preşedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea care a fost în vizită de lucru la începutul acestei săptămâni în Dâmboviţa .Liviu Dragnea a spus că rezultate obţinute la  europarlamentare în Dâmboviţa  dovedesc cât de eficient este Adrian Ţuţuianu şi echipa sa:

  • Rezultatele obţinutede PSD  în judeţul Dâmboviţa au fost foarte bune.Acest lucru arată cât de eficient este Adrian Ţuţuianu şi echipa sa .Pe de altă parte  acestrezultatarată cotade încredere pe care o are PSD în Dâmboviţa condus de Adrian Ţuţuianu carededoi ani seaflă şi laconducerea CJ Dâmboviţa.Adroian Ţuţuianu este un preşedinte bun cu o bună gândire  strategică dedezvoltarea judeţului.Când aajuns la CJ Dâmboviţa a preluat sute de miliardede datorii dar încet –încet  cu sprijinul nostru  de la centru le rezolvăm pe toate.Eu sunt foarte mulţumit de activitatea PSD în Dâmboviţa. ”,

a afirmat Liviu Dragnea .Fără reţineri Liviu Dragnea a spus că ori de câte ori va fi nevoi va sprijini judeţul  Dâmboviţa.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google