JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.

Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. Prăpăd la Pietrari. 30 de gospodării inundate şi lemne, arbori, garduri, animale şi chiar o maşina luate de viitură

Autor:

Data: 27 mai 2014, 21:06

O ploaie torenţială de aproape o oră a transformat două pâraie din comuna dâmboviţeană Pietrari, în adevarate fluvii! Apele învolburate au cărat la vale tot ce au găsit, lemne, arbori, garduri ,animale şi chiar o maşina. În urma şuvoaielor, peste 30 de gospodării au rămas pline de mal iar beciurile pline cu apă. Pompierii încearcă să scoată apa din beciurile inundate, în timp ce oamenii încearcă să găsească animalele luate de viitură.Oamenii spun că aşa ceva nu au mai văzut de când se ştiu.Autorităţile locale au chemat imediat în ajutor pompierii care au venit cu mai multe motopompe pentru a scoate apa din beciurile inundate. Afectat a fost şi un drum comunal.Urmează ca autorităţile să evalueze pagubele ,iar oamenii încearcă să mai saleveze din bunurile căreate de apă preţ de câţiva kilometri.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google