Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Au început lucrările de reabilitare la Pasajul din zona PAVCOM. VIDEO

Autor:

Data: 6 mai 2021, 10:21

  •  
  •  
  •  

Au început lucrările de reabilitare la Pasajul din zona PAVCOM, concret, vorbim  despre  lucrări de modernizare și reabilitare la infrastructura transportului public din municipiul Târgoviște, coridoarele de transport public.

Lucrările vizează reabilitarea Pasajului din zona PAVCOM, bulevardelui  Regele Carol I, precum și reabilitarea  străzilor Lt. Stancu Ion și Gării. Vor fi modernizate și stațiile de călători, vor fi construite 3 stații de capăt de traseu, un depou pe strada Calea Ialomiței și vor fi implementate sisteme integrate de management al transportului public.

Lucrările  vor fi finalizate în această vară la Pasajul din zona PAVCOM, a anunțat primarul Cristian Stan , care a făcut o vizită în teren, alături de viceprimarii Monica Ilie și Cătălin Rădulescu și city managerul, Gabriel Boriga.

Aceste lucrări  fac parte  din proiectul  ”Îmbunătăţirea transportului public urban prin achiziţionarea de vehicule ecologice, construirea infrastructurii necesare transportului, modernizarea şi reabilitarea infrastructurii rutiere pe coridoarele deservite de transport public în Municipiul Târgovişte”, iar valoarea contractului de execuție este de 42.562.374,36 lei, fără TVA.

Toate stațiile și mijloacele de transport vor fi monitorizate video, vor avea sisteme de informare pe bază de panouri în tehnologie LED, va fi implementat în plus și un sistem de management flotă, cu aplicații multiple.

Cele 3 stații de capăt de traseu vor fi prevăzute cu sală de așteptare, info point, grupuri sanitare, inclusiv pentru persoane cu dizabilități, o cameră mama și copilul, sistem de ticketing, cel puțin 30 de locuri de parcare, inclusiv pentru taxi și persoane cu dizabilități.

Un proiect major  cu finanțare europeană, care a debutat la Târgoviște, în prima parte prin achiziționarea  celor 28 de autobuze Mercedes Citaro Hybrid, deja puse în circulație, și care continuă cu aceste lucrări de reabilitare și modernizare a străzilor .

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.