Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Terasele, restaurantele, fastfood-urile, magazinele, piețele, hotelurile și mijloacele de transport, verificate de polițiștii dâmbovițeni

Autor:

Data: 18 aprilie 2021, 11:29

  •  
  •  
  •  

În ultimele 24 de ore, terasele,restaurantele,fastfood-urile, magazinele,hotelurile,mijloacele de transport, au fost verificate de polițiștii dâmbovițeni, privind respectarea măsurilor anti-COVID.

Au fost verificate și 1.494 de persoane, dintre acestea 100 de persoane au fost sancționate pentru că nu au respectat prevederile impuse prin Legea nr. 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19. 


Politistii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița au continuat și vor continua acțiunile, în sistem integrat, sub autoritatea Instituţiei Prefectului Judeţului Dâmbovița,  alături de jandarmi, polițiști locali, pompieri și reprezentanți de la Direcția de Sănătate Publica și Direcția Sanitara Veterinara  și pentru Siguranța Alimentelor Dambovita, pentru a verifica respectarea măsurilor impuse în contextul stării de alertă, în scopul prevenirii răspândirii COVID-19.

În ultimele 24 de ore au fost organizate 32 de acțiuni punctuale în cadrul cărora au fost verificate 1.494 de persoane. 
Au fost controlate 99 de societăți comerciale/ persoane fizice autorizate, 68 de terase, restaurante, fastfood-uri, hoteluri și 165 de  mijloace de transport.
Echipele de control au depistat și sancționat 100 de persoane care nu au respectat prevederile impuse prin Legea nr. 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19. 

Scopul acțiunilor desfășurate este acela de a-i determina pe toți cetățenii să conștientizeze necesitatea respectării normelor sanitare pentru prevenirea îmbolnăvirilor cu COVID-19.
Este important ca fiecare dintre noi să avem un comportament responsabil, să conștientizăm că acțiunile noastre îi pot afecta pe ceilalți și să respectăm deciziile autorităților.
De asemenea, reamintim cetățenilor faptul ca este interzisă organizarea de evenimente private (nunți, botezuri, mese festive etc.) în spații închise/deschise, cum ar fi, fără a se limita la acestea, saloane, cămine culturale, restaurante, baruri, cafenele, săli/corturi de evenimente).

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.