Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Lărgirea străzii Neagoe Basarab la 4 benzi, în plin proces de execuție.VIDEO

Autor:

Data: 6 aprilie 2021, 11:14

  •  
  •  
  •  

Lărgirea străzii Neagoe Basarab la 4 benzi, care va crea o arteră de legătură între Aleea Trandafirilor și cartierul CFR, și care se va intersecta cu Bulevardul Regele Ferdinand, este în plin proces de execuție, finanțarea fiind asigurată din bugetul administrației târgoviștene.


Primarul Cristian Stan, viceprimarii Monica Ilie și Cătălin Rădulescu, city managerul Gabriel Boriga alături de președintele CJ Dâmbovița, Corneliu Ștefan și administratorul public al județului, Cristian Avanu, au făcut o vizită de lucru pe acest șantier.

Investiția vizează drum lărgit și pistă de biciclete către zona UM Gara și ” Dâmbovița Mall” . Se lucrează în ritm susținut la acestă investiție prin care se va asigura un acces facil către mall, dinspre bulevardul I.C. Brătianu, prin lărgirea străzii Neagoe Basarab la 4 benzi și se va crea o arteră de legătură între Aleea Trandafirilor si cartierul CFR, care se va intersecta cu Bulevardul Regele Ferdinand.

Totodată, terasamentul fostei căi ferate uzinale a UPET, paralel cu strada Neagoe Basarab, va fi transformat în pistă de biciclete, cu iluminat public modern și încadrată de arbori ornamentali.

Primatrul Cristian Stan a anunțat că se vor realiza și câteva zeci de locuri de parcare pentru locuitorii din zonă.
Lucrările vor fi finalizate în acest an.

Un nou drum prin incinta UPET, care să lege bulevardul Independenței de I.C. Brătianu

Primarul Cristian Stan a ținut să anunțe că se are în vedere și realizarea unui nou drum prin incinta UPET, care să lege bulevardul Independenței de I.C. Brătianu și zona Mall. Cel mai probabil, lucrările vor începe anul viitor pentru că trebuie să se urmeze procedura de exproprieri.

Lucrurile bune se continuă în municipiul Târgoviște, în ciuda tuturor piedicilor

Președintele CJ Dâmbovița, Corneliu Ștefan a transmis clar și răspicat că susține necondiționat investițiile de la nivelul municipiului Târgoviște. Totodată, președintele CJ Dâmbovița, Corneliu Ștefan le-a transmis public consilierilor județeni ai PNL și PRO România care au votat împotriva susținerii unei părți din cheltuielile la centura muncipiului, că în următoarea ședință a CJ Dâmbovița, primul punct pe ordinea de zi, va fi proiectul de hotărâre care prevede alocarea sumelor pentru acoperirea cheltuileilor Lotului I al centurii municipiului Târgoviște, și va fi și votat.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.