Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

LT.COL. FLOREA Cristian-Claudiu,noul inspector șef al ISU ”Basarab I” Dâmbovița

Autor:

Data: 2 aprilie 2021, 12:40

  •  
  •  
  •  

LT.COL. FLOREA Cristian-Claudiu este noul inspector șef al Inspectoratului pentru Situații de Urgență ”Basarab I” Dâmbovița pentru o perioadă de șase luni, începând cu data de 01.04.2021.

Ieri, la sediul inspectoratului, în prezența personalului de la reședință și a comandanților din subunitățile de intervenție, domnul general maior IAMANDI Dan Paul l-a prezentat pe domnul locotenent-colonel FLOREA Cristian-Claudiu, pe care l-a împuternicit să îndeplinească atribuțiile funcției de Inspector șef al Inspectoratului pentru Situații de Urgență ”Basarab I” al județului Dâmbovița pentru o perioadă de șase luni, începând cu data de 01.04.2021.

Domnul locotenent-colonel FLOREA Cristian-Claudiu este absolvent al Liceului Militar ”Constantin Brâncoveanu” Ploiești și al Academiei de Poliție ”Alexandru Ioan Cuza” București. Este un ofițer cu experiență care a îndeplinit funcția de Șef Centru Operațional la Inspectoratul pentru Situații de Urgență ”Dealu Spirii” București-Ilfov, anterior ocupând funcția de locțiitor comandant de grup de intervenție, la același inspectorat.

În acest moment, gândurile domnului locotenent-colonel FLOREA Cristian-Claudiu se îndreaptă spre îndeplinirea cu succes a misiunilor încredințate inspectoratului, prin  eficientizarea serviciilor prestate în folosul cetățenilor și comunității pentru salvarea vieții, bunurilor materiale și mediului înconjurător.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.