Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Conf.univ.dr. Claudia Gilia, la finalul mandatului de parlamentar: Activitatea mea în slujba dâmbovițenilor va continua, chiar dacă va îmbrăca alte forme

Autor:

Data: 21 decembrie 2020, 13:25

  •  
  •  
  •  

Conf.univ.dr. Claudia Gilia, în perioada 2017 – 2020, a fost  deputat în Parlamentul României, un alt capitol al vieţii sale profesionale, unul pe care l-a  parcurs datorită încrederii pe care i-au oferit-o dâmbovițenii atunci când au trimis-o să îi reprezint în Parlament.

În ceea ce priveşte activitatea sa ca deputat, Claudia Gilia a precizat că se pot verifica datele oficiale pe site-ul Camerei, că cifrele vorbesc de la sine, ele nu mint şi arată că nu a fost genul de parlamentar care a făcut tot ce este în putere să reprezinte județul Dâmbovița:

“ Punct..și…de la capăt

Astăzi se încheie mandatul meu de deputat pe care îl exercit din anul 2017.

Nu mi-am propus să fac o evaluare statistică a activităților desfășurate (ele pot fi găsite cu ușurință pe site-ul Camerei Deputaților), pentru că cifrele nu arată întotdeauna eforturile și responsabilitățile pe care le-ai făcut/asumat în timp.

Pentru mine, omul care venea de la catedră și, pentru care, teoria politică era esența, practica parlamentară a reprezentat o adevărată provocare. Și, încă o dată s-a dovedit că, de la teorie la practică…calea este lungă și anevoioasă.

Mandatul pe care dâmbovițenii mi l-au încredințat în urma alegerilor din 2016 m-a onorat și responsabilizat. Ca membru în Comisia juridică, de disciplină și imunități, precum și în Comisia pentru comunitățile de români din afara granițelor țării am contribuit la adoptarea unor legi care au schimbat în bine viața românilor. Întotdeauna însă, este loc de mai bine.

A fi parlamentar nu înseamnă doar să faci legi bune, ci mai ales să fii vocea oamenilor, să îi asculți, să le știi problemele și să faci tot ce îți stă în putință pentru a le rezolva.

Parlamentarismul este pus la grea încercare în contextul actual. Este nevoie de respectarea cu strictețe a principiilor și valorilor care definesc democrația și suveranitatea poporului. De aceea, voi continua să contribui prin studiile, analizele și expertiza mea la îmbunătățirea legislației în materie electorală, în materia respectării drepturilor și libertăților fundamentale și a exercițiului puterii.

MULȚUMESC dâmbovițenilor care au dat sens mandatului meu parlamentar!

MULȚUMESC colegilor mei din Partidul Social Democrat alături de care am realizat lucruri deosebite pentru comunitatea dâmbovițeană!

MULȚUMESC reprezentanților presei dâmbovițene care au informat publicul cu promptitudine și corectitudine cu privire la activitățile și acțiunile întreprinse de mine în acești ani!

Activitatea mea în slujba dâmbovițenilor va continua, chiar dacă va îmbrăca alte forme.”, a transmis Claudia Gilia.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.