Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

SEMNAL DE ALARMĂ în contextul COVID-19 pentru Nucet. Primarul Luisa Bărboiu: Nu vreau să se închidă localitatea prin carantinare datorită inconștienței unora!

Autor:

Data: 23 iulie 2020, 11:11

  •  
  •  
  •  

Situația COVID-19 de la nivelul județului Dâmbovița, devine de la o zi la alta mult mai complicată.

Apar în fiecare zi, noi cazuri de COVID-19 și atenție oameni buni, nu-i ia nimeni de mână pe cetățeni să-i ducă la spital, oameni care prezintă diferite simptome, unele medii alte severe, de la caz la caz, merg singurei la urgențe. 

Apar în fiecare zi, noi cazuri de COVID-19 și atenție oameni buni, nu-i ia nimeni de mână pe cetățeni să-i ducă la spital, oameni care prezintă diferite simptome, unele medii alte severe, de la caz la caz, merg singurei la urgențe.

În județul Dâmbovița de câteva zile, a trecut vremea asimptomaticilor, cadrele medicale se confruntă cu cazuri de COVID-19 care prezintă forme medii sau severe. 

Nu trebuie ascuns faptul că în unele localități dâmbovițene, numărul infectărilor crește destul de alarmat. Unii primari dâmbovițeni, deja au început să facă tot mai des apel public către cetățenii din comunitatea pe care o conduc.

Un exemplu, este comuna dâmbovițeană Nucet unde autoritățile locale nu au lăsat garda jos, nicio clipă și au continuat insistent acțiunile de prevenire a răspândirii COVID-19, în toate satele din comună. Ultima acțiune a fost zilele trecute când a avut loc o nouă acțiune de distribuire măști de protecție pentru fiecare locuitor al comunei Nucet.

Apar în fiecare zi, noi cazuri de COVID-19 și atenție oameni buni, nu-i ia nimeni de mână pe cetățeni să-i ducă la spital, oameni care prezintă diferite simptome, unele medii alte severe, de la caz la caz, merg singurei la urgențe.

La primele ore ale dimineții de astăzi, primarul comunei Nucet, Luisa Bărboiu a ieșit public pe o rețea de socializare și a făcut un apel în care le transmite tranșant concetățenilor că nu este momentul să ignore regulile de protecție împotriva COVID-19 și că nu își dorește să se închidă localitatea prin carantinare datorită inconștienței unora

“ Din păcate, virusul nu iartă pe nimeni!Pericolul este iminent, ne atacă atunci când nu gândim! Testări nu se fac și nu înteleg de ce ! Nu toți cetățenii dispun de resurse pentru a se testa în unități private!

Spitalele nu mai dispun de paturi, dovada că ieri, o familie a sunat la serviciul 112 și li s-a recomandat să stea acasă dacă nu se simt foarte rău!

Prin urmare, încă odată fac apel la responsabilitate! Vom avea singuri grijă de noi, purtând masca, păstrând regulile de igienă, distanțarea față de alte persoane pe care nici nu gândiți că sunt infectate! Vă rog insistent și vă reamintesc faptul că nu se moare din izolare, dar aveți grijă de copiii dumneavoastră!

Seara parcurile sunt pline de copii, în fața Primăriei sunt nenumărați! Ei nu conștientizează pericolul, dar dumneavoastră,părinții lor, care știu cât îi iubiți aveți grijă de ei! Nu fac acest apel fără suport! Nu vreau să se închidă localitatea prin carantinare , datorită inconștienței unora!Sper ca mesajul meu să fie recepționat corespunzător! Mulțumesc”, a transmis public pe o pagină de socializare, primarul comunei Nucet, Luisa Bărboiu.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.