Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

COVID-19 continuă să facă victime și în comuna Aninoasa. O asistentă de medicină dentară a fost confirmată pozitiv

Autor:

Data: 18 iulie 2020, 19:48

  •  
  •  
  •  

De la o zi la alta, situația infectărilor cu COVID-19 se agravează în mai toate localitățile dâmbovițene.

Și comuna dâmbovițeană Aninoasa se confruntă cu un val de infectări. La ora transmiterii acestei știri, în comuna Aninoasa, numărul total de infectări a ajuns la 10.

În cursul zilei de vineri, o altă persoană din Aninoasa a fost confirmată cu COVID-19. Persoana este de profesie asistentă de medicină dentară. S-au luat toate măsurile care se impun și stabilirea tuturor contacților direcți.

Virusul nu își alege victimele și trebuie să dăm dovadă de responsabilitate, respectând cu strictețe recomandările specialiștilor.

Protejându-ne pe noi, contribuim la protecția tuturor.

Vă rugăm să conștientizați necesitatea și importanța de a purta mască în spații închise, de a evita aglomerațiile, de a ne spăla mâinile cât mai des, de a păstra distanțarea fizică și de a da dovadă de respect unii față de alții, supunându-ne recomandărilor medicilor specialiști.

Totodată, este necesar să respectăm cu strictețe măsura de izolare la domiciliu, atunci când se impune acest lucru în urma anchetei epidemiologice.

Pentru a valoriza eforturile și munca depusă până acum de întregul corp medical şi de către autoritățile implicate în gestionarea pandemiei, este necesar să luăm atitudine, să tratăm cu seriozitate situația actuală și să fim exemple pentru cei din jurul nostru, respectând regulile.

Eludând măsurile de prevenție impuse de situația epidemiologică actuală, impactul va fi nefavorabil, inclusiv și pe plan internațional, cetățenilor români fiindu-le impuse noi restricții de călătorie.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.