Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

ÎNGRIJORĂTOR !CREȘTERE a cazurilor COVID-19 la nivelul județului Dâmbovița: în perioada 1-8 IULIE 2020, 231 de noi cazuri COVID-19,confirmate iar în perioada 1-30 iunie 2020, 245 de noi cazuri

Autor:

Data: 9 iulie 2020, 10:41

  •  
  •  
  •  

Ziua de miercuri, 8 iulie 2020, a stabilit RECORDUL  ZILNIC de noi cazuri COVID-19, raportate atât  la nivelul României, 550 de cazuri, dar și la nivelul județului Dâmbovița, 59 de cazuri, clasând astfel județul nostru pe primul loc  în țară, în ceea ce privește raportul zilnic de cazuri.

O realitate tristă și care ar trebui să ne dea de gândit. Și veștile proaste nu se opresc aici,  în ceea ce privește județul Dâmbovița .

La nivelul județului Dâmbovița, în ultimele 8 zile, 1-8 IULIE 2020, au fost confirmate 231 de noi cazuri COVID-19  iar în luna iunie, 1-30 iunie 2020, la nivelul județului nostru au fost confirmate 245 de noi cazuri.  Clar, se observă  o creștere alarmantă  a infectărilor cu noul coronavirus la nivelul județului Dâmbovița, în ultima perioadă.

Cadrele medicale dâmbovițene, specialiștii DSP Dâmbovița și Prefectura Dâmbovița atrag atenția asupra necesității respectării cu strictețe a măsurilor de protecție sanitară.

Cetățenii trebuie să dea dovadă de responsabilitate și simț civic și să conștientizeze necesitatea respectării cu strictețe a măsurilor de protecție sanitară: purtarea măștii, păstrarea distanței, evitarea contactului direct cu alte persoane, igienizarea frecventă a mâinilor, evitarea deplasărilor dacă nu este o situație de urgență.

Rata de conformare față de măsurile de protecție sanitară reprezintă elementul central în gestionarea eficientă a crizei sanitare și în limitarea răspândirii virusului.

Acestea sunt doar cazurile confirmate ca să nu mai vorbim despre contacții direcți ai acestor persoane infectate care nu este exclus să fi luat virusul, să fie asimptomatici, netestați și care din nefericere, unii dintre ei, nedeclarați contacți se plimbă nestingheriți și pot infecta la rândul dumnealor alte zeci de persoane.

Este momentul, ca fiecare ce,tățean, să fie responsabil , să conștientizeze pericolul să luăm toate măsurile  pentru a preveni răspândirea inamicului invizibil COVID-19, care nu a intrat în relaxare și face victime.

Oameni buni, trebuie să fim responsabili, să ignorăm  manipulările politice și să credem ceea ce spun experții în sănătate publică.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

One Response to ÎNGRIJORĂTOR !CREȘTERE a cazurilor COVID-19 la nivelul județului Dâmbovița: în perioada 1-8 IULIE 2020, 231 de noi cazuri COVID-19,confirmate iar în perioada 1-30 iunie 2020, 245 de noi cazuri

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.