Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Comuna Corbii Mari este din nou încercată de COVID-19.Caz nou de COVID-19, confirmat la un bărbat de 21 de ani

Autor:

Data: 18 mai 2020, 11:47

  •  
  •  
  •  

Duminică, vestea că un bărbat de 21 de ani din Corbii Mari este confirmat cu COVID-19, a picat ca un trăsnet peste comunitatea din Corbii Mari care a fost greu încercată de lupta cu COVID-19, având în vedere că primul focar în județul nostru a izbucnit tot în această comunitate.

Bărbatul de 21 din Corbii Mari, a mers la Institutul Clinic de Pneumoftiziologie Dr. Marius Nasta din București unde era programat pentru o intervenție chirurgicală încă din luna februarie când a suferit un accident.

Citește și: 40 de localități dâmbovițene din cele 89, afectate de COVID-19. Situația cazurilor pe fiecare localitate în parte

A fost testat COVID-19, primul test ieșind negativ. la o zi distanță bărbatul a fost din nou testat pentru ca medicii să fie siguri iar al doilea test a ieșit pozitiv. Autoritățile locale au fost imediat anunțat și s-au luat măsurile care se impun. au fost izolați toți cei șapte membrii ai familiei.

Vă salut, prieteni! Așa cum mă cunoașteți, continui să vă informez corect și la timp cu privire la situațiile din comuna noastră.

Avem un caz nou de persoană confirmată cu coronavirus. A mers la un spital din București pentru o intervenție chirurgicală / primul test a fost negativ, al doilea (la o zi distanță) a ieșit pozitiv , persoana se află internată.

Am luat legătura imediat cu membrii familiei, iar aceștia vor rămâne în izolare, conform procedurilor DSP.În acelați timp, efortul nostru rămâne neîntrerupt. Am finalizat distribuirea măștilor de protecție, iar în perioada următoare vom continua și mai accentuat acțiunile de dezinfecție cu substanțe biocide.

Vă rog să respectăm măsurile de siguranță care se impun pentru prevenirea îmbolnăvirilor cu COVID-19.

Suntem responsabili. Am fost un exemplu de comunitate, pentru felul în care am înțeles să ne protejăm reciproc și la fel vreau să rămânem.

Corbii Mari – CASA NOASTRĂ“,a scris primarul comunei Corbii Mari,Ionuț Bănică pe pagina de socializare

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.