Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Nucet: Primăria continuă dezinfecția în localitate și distribuirea măștilor și mănușilor către populație

Autor:

Data: 26 aprilie 2020, 19:22

  •  
  •  
  •  

Toți locuitorii comunei dâmbovițene Nucet au primit prima tranșă de măști de protecție din partea Primăriei  iar autoritățile fac tot ce le stă în putere să-și apere comunitatea și au decis să demareze cea de-a doua acțiune ce vizează distribuirea de măști și mănuși de protecție, în contextul actualei epidemii de coronavirus.

Primarul localității, Luisa Bărboiu și angajați din primărie distribuie zilele acestea localnicilor echipamente de protecție. Primarul spune că este prioritate de grad zero la acest moment sănătatea populației. În comuna Nucet, până în prezent, nu au fost înregistrate cazuri de COVID-19.


“Dragi nuceteni! Ați văzut că numărul celor infectați cu COVID19, crește zilnic. Chiar dacă până acum ne-a ferit Bunul Dumnezeu și nu am avut nici un caz, eu zic, să nu lăsăm garda jos. Să respectăm ordonanțele militare, respectăm distanța socială, păstrăm izolarea, purtăm masca la serviciu sau la ieșirea din locuință, mănuși, ne spălăm frecvent mâinile! Primăria Nucet, mâine dimineață, ora 8:00, va efectua o nouă dezinfecție ( nebulizare)! Sperăm că fiecare acțiune să conteze și să ne protejeze! Vom dezinfecta toate căile de acces și toate instituțiile publice! Marți dimineață, vom continua cu distribuirea kiturilor de igienă (măști, mănuși) terminând  acțiunea în Cazaci și Ilfoveni! Producătorii de legume din Ilfoveni, sunt rugați să nu scoată legumele la vânzare până  la ora prânzului ! “ a afirmat primarul Luisa Bărboiu.

Singura cale de a opri răspândirea virusului este izolarea în case! Evitați ieșirile din casă și amânați orice deplasare care nu este urgentă. În primul rând, ar trebui să stea în casă vârstnicii, bolnavii cronici și copiii. Următoarele două săptămâni sunt deosebit de importante pentru a împiedica răspândirea infecțiilor cu virusul Covid-19. Haideți să fim responsabili! Depinde de noi!

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.