Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Moroeni: Daruri pentru 500 de familii, înainte de Paști

Autor:

Data: 17 aprilie 2020, 12:00

  •  
  •  
  •  

Trăind bucuria Invierii Domnului Iisus Hristos, fiecare dintre noi încearcă să demonstreze cât de puternic este dictonul „ dar din dar se face rai”.

Zilele  trecute, din dorinţa de a oferi un strop de fericire şi lumină în sufletele bătrânilor aflaţi în nevoi dar  și în sânul  familiilor  greu încercate, sponsori  generoși au venit  alături de admnistrația locală  de la Moroeni, condusă de edilul  Laurențiu Moraru și viceprimarul Florian Leotescu, oferind sprijin  pentru  pregătirea a  500 de pachete cu alimente. Au fost  pregătite și distribuite 500 de pachete către bătrâni fără venituri sau cu venituri reduse precum și persoanelor cu dizabilităţi încadrate în gradul grav de handicap (adulti si copii) dar și familiilor  greu încercate în această perioadă,  identificaţi de către asistenţii sociali ai Primariei Moroeni în satele Glod, Mușcel și Moroeni.

În pragul Sărbătorilor Pascale, ne dorim să facem cât mai mulți oameni fericiți prin gesturi care să vină din suflet și să se îndrepte către cei care au într-adevăr nevoie de ajutorul nostru.

Astfel, în Săptămâna Patimilor, am  avut în vedere 500 de familii pe care viața le-a supus la grele încercări, pentru a le dărui cele necesare pregătirii unei mese de Paște. Poate este puțin, însă pentru aceste familii bucuria și emoția au fost imense . Toate  aceste  pachete le-am pregătit cu sprijinul  unor sponsori generosi cărora țin să le mulțumesc. Vom continua să monitorizăm toate cazurile cu probleme din comună  și să facem tot ce ne stă în putință pentru a le îmbunătăți nivelul de trai. “ a spus primarul Laurențiu Moraru

După cum știm, în această perioadă de criză COVID-19,la Moroeni, o  fundație  alege  prin rotație câte 60  de familii cărora le duce pachete cu alimente și materiale de igenă. Acțiunea  este în plină desfășurare.

Într-o perioadă în care întreaga lume suferă, iar țările fac zilnic bilanțul celor infectați cu coronavirus și deceselor, realizăm că și cele mai mici acte de bunătate au o valoare imensă.

Primarul comunei Moroeni, Laurențiu Moraru nu a ezitat  să le reamintească  concetățenilor că  trebuie să respecte  măsurile impuse  de autorități pentru a învinge acest virus invizibil,COVID-19. Nu este greu dacă respectăm ceea ce ne trasmit autorităţile medicale și autoritățile centrale.

Sfânta Sărbătoare a Învierii Mântuitorului să aducă, dumneavoastră , tuturor  locuitorilor comunei Moroeni dar și colaboratorilor, multă sănătate iar Lumina din Noaptea Sfântă să vă înnobileze sufletele şi să vă călăuzească paşii pe drumul vieţii.

Hristos a înviat!

Primarul Laurențiu Moraru și Consiliul Local al comunei Moroeni

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.