Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. Primăria Voinești ia măsuri în lupta cu COVID-19 și dă dovadă de solidaritate, ajutând și alte administrații locale dâmbovițene

Autor:

Data: 3 aprilie 2020, 17:01

  •  
  •  
  •  

Când rostim proverbul, „Omul sfințește locul”  ne referim la acei oameni în urma cărora se vede ceva. De multe ori acestora li se mai și neagă valoarea tocmai pentru că insistența cu care aceştia se remarcă doar făcând fapte și lucruri pe placul societății, fără să dorească să fie priviți ca excepții și recompensați pentru asta, stârnește și invidia și, poate, ura celor certați cu societatea, cu comunitatea. Vedem astăzi cu toții că omul sfințește locul  în  comuna dâmboviţeană Voineşti. 

Este vorba  despre admnistraţia locală de la Voineşti, condusă de primarul Dănuţ Gabriel Sandu şi viceprimarul  Constantin Popa. La Voineşti, autorităţile locale s-au mişcat repede şi bine, înainte chiar ca anumite măsuri să fie luate la nivel central. Au fost gândite măsurile de prevenire şi protecţie în lupta cu COVID-19 şi imediat puse în aplicare,care au permis ca situaţia să fie ţinută sub control.

Primarul comunei dâmboviţene Voineşti, Dănuţ Gabriel Sandu a demarat încă de pe data de 24 martie  un program intens de dezinfectare şi igienizare a domeniului public. Au fost dezinfectate străzile, aleile pietonale, parcurile de joacă,staţiile de autobuz, coşurile de gunoi,suprafeţele exterioare ale staţiilor Peco, Centrul de sănătate, magazinele şi spaţiile comerciale, târgul săptămânal, staţiile de autobuz , aleile de acces în biserici, etc.Măsura a fost luată în contextul prevenirii răspândirii COVID-19 şi va continua şi în zilele următoare. Lucrările de igienizare şi dezinfectare sunt realizate de către SVSU Voineşti.
Populaţia comunei Voineşti este asigurată că administraţia locală va lua toate măsurile necesare pentru diminuarea riscului de îmbolnăviri.

 Sprijin din partea Primăriei Voineşti şi pentru alte 27 de localităţi dâmboviţene

Toate primăriile de Valea Dâmboviţei dar şi Corbii Mari Cojasca,Niculeşti,Bucşani,Buciumeni,Şotânga,Ulmi şi altele  vor primi  sprijin  din partea Primăriei Voineşti. Concret,Primăria Voineşti a primit o donaţie constând  în 4.000 de litri de clor concentat. Edilul  Gabriel Dănuţ Sandu a decis să  sprijine  din donaţie şi alte administraţii  locale dâmbovieţe  care au nevoie. Clorul se află în custodia Primăriei Voineşti şi va fi împărţit edililor care au solicitat sprijin în acest sens. Primăria Ulmi deja  a mers să ridice  o cantitate de clor de la Voineşti. Substanţa va fi folosită în operaţiunile de dezinfecţie care se întreprind în această perioadă în lupta de prevenire a infectării cu noul coronavirus.

Primarul comunei Voineşti, Dănuţ Gabriel Sandu dă  dovadă de solidaritate,unitate,omenie dar şi grijă faţă de cetăţeni .

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.