Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Maternitatea Moreni, dedicată exclusiv gravidelor suspecte sau confirmate cu COVID-19

Autor:

Data: 25 martie 2020, 18:14

  •  
  •  
  •  

 De la oră la oră, autorităţile iau măsuri excepționale de urgență în domeniul sanitar, astfel că, de la sfârşitul acestei săptămâni, Maternitatea Moreni  devine unitate medicală dedicată exclusiv gravidelor suspecte sau confirmate cu COVID-19 și care urmează să nască.

 De la oră la oră, autorităţile iau măsuri excepționale de urgență în domeniul sanitar, astfel că, de la sfârşitul acestei săptămâni, Maternitatea Moreni  devine unitate medicală dedicată exclusiv gravidelor suspecte sau confirmate cu COVID-19 și care urmează să nască.
foto arhivă

Toate pacientele care se află în această unitate, paciente non-CODID-19, vor fi transferate la Maternitatea Târgovişte, maternitate de grad III. De asemenea, şi urgențele medicale cu patologie ginecologică non-COVID-19 vor fi redirecționate tot către  Târgovişte.

Potrivit specialiştilor, în situaţia în care  există o gravidă suspectă sau confirmată cu COVID-19 şi prezintă complicaţii, cum ar fi o naştere înainte de termen, prematur, respectiva pacientă va ajunge în Secţia specială COVID-19, amenajată în  Secţia Ortopedie a Spitalului Judeţean Târgovişte şi va beneficia de toate îngrijirile medicale de specialitate.

Personalul medical este demn de toată lauda și demonstrează, o dată în plus, dedicare și înalt profesionalism, în aceste zile în care jurământul lui Hipocrate este atât de greu încercat.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.