Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. APELUL PRIMARULUI MARIUS CARAVEŢEANU: ÎN ACEST RĂZBOI CU INAMICUL INVIZIBIL–COVID-19, TREBUIE SĂ FACEM FRONT COMUN DE LA DISTANŢĂ, STĂM ÎN CASĂ

Autor:

Data: 23 martie 2020, 16:43

  •  
  •  
  •  

Cele mai negre scenarii privind criza COVID-19, încep să se contureze în România. România a ajuns la al cincilea deces. 143 de cazuri noi de infectare cu coronavirus depistate în ultimele 24 de ore în România. Bilanțul total a ajuns la 576 de aceea, este nevoie ca dâmboviţenii, toţi românii să respecte, cât de urgent posibil, măsurile luate de autorităţi pentru combaterea coronavirusului. Astfel, România este de astăzi “zonă galbenă” COVID-19, cu peste 500 de persoane raportate ca fiind infectate cu noul coronavirus pe teritoriul ţării.  

Oameni buni, ceea ce este mai grav, oamenii din prima linie în lupta  cu COVID-19, adică medici, asistenţi, pompieri, ambulanţieri au început să cadă victim virusului.  Fără aceşti oameni, războiul cu COVID-19 este pierdut  şi atunci, noi,c etăţenii trebuie să dăm dovadă de responsabilitate şi simţ civic şi să respectăm cu sfinţenie măsurile impuse pentru a preveni răspândirea COVID-19.

Citește și: SITUAȚIA PANDEMIEI COVID-19 ÎN TIMP REAL

 Protejând sănătatea cadrelor medicale: medici şi asistenţi, dar şi a celorlalţi angajaţi din unităţile medicale, ne asigurăm în primul rând că vom avea resursă umană în sănătate care să trateze şi să ofere îngrijire în faţa pandemiei de coronavirus.  

La ora transmiterii  acestei ştiri, în judeţul Dâmboviţa nu există  niciun caz de COVID-19. Primarul  oraşului dâmboviţean Răcari, Marius Caravețeanu a făcut din nou un apel important pentru  răcărenii, dâmboviţenii şi românii care nu sunt convinşi că luptăm cu o boală extrem de serioasă.

Susținem  lupta împotriva coronavirusului. Doar împreună vom învinge acest virus, trebuie să acționăm împreună, să stăm cât mai mult în casă, să evităm contacul cu persoane, să avem grijă de igiena noastră și pe cât posibil să nu îi punem pe alții în pericol. E cel mai important.

Pentru că ne pasă de Răcari, Dâmboviţa şi  România stăm în casă.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.