Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Deputatul Claudia Gilia: Siguranța cetățenilor e mai importantă decât orice miză politică

Autor:

Data: 25 februarie 2020, 14:36

  •  
  •  
  •  

 În aceste zile, România este  cuprinsă  de criza coronavirusului. În contextul pericolului reprezentat de noul coronavirus, instituţiile abilitate trebuie să dea dovadă  de responsabilitate şi să ia cele mai bune masuri ce au ca scop  protejarea populaţiei . 

Deputatul  Claudia Gilia  nu a ezitat  şi a  ieşit public spunând  că toţi decidenții politici trebuie să se ocupe acum de siguranța sănătății cetățenilor.

Mai mult, parlamentarul  Claudia Gilia a ţinut să sublinieze faptul că România nu-și mai permite scandaluri și dispute politice.Siguranța cetățenilor e mai importantă decât orice miză politică: ”PSD va susține adoptarea în regim de urgență a oricărui act normativ necesar pentru prevenirea și combaterea epidemiei de coronavirus în România.Joaca de-a anticipatele trebuie să înceteze imediat! Toți decidenții politici trebuie să se ocupe acum de siguranța sănătății cetățenilor.

În condițiile în care guvernul demis PNL nu mai poate adopta nici ordonanțe simple și nici ordonanțe de urgență, PSD își asumă responsabilitatea de a asigura adoptarea în regim de urgență în Parlament a oricărui proiect de lege necesar pentru prevenirea și combaterea epidemiei.

PSD cere Guvernului să elaboreze și să trimită rapid lista actelor normative necesare de care ar fi nevoie. În egală măsură, PSD solicită Guvernului să iasă din logica conflictuală pe care a cultivat-o până acum și să intre într-o relație de colaborare constructivă cu Parlamentul.România nu-și mai permite scandaluri și dispute politice.Siguranța cetățenilor e mai importantă decât orice miză politică.”, a afirmat deputatul Claudia Gilia.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.