Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. Conducerea Primăriei Târgovişte a testat zilele acestea, unul dintre cele mai modern utilaje,  o maşină de topit zăpada,  în perspectiva achiziţionării

Autor:

Data: 15 ianuarie 2017, 11:53

  •  
  •  
  •  

Primarul municipiului Târgovişte, Cristian Stan  este precupat  să îmbunătăţească în permanenţă  activităţile de deszăpezire de la nivelul municipiului  Târgovişte  şi asta  prin achiziţionare de utilaje modern de ultimă generaţie.
La Târgovişte,   autorităţile locale au testat zilele acestea , unul dintre cele mai modern utilaje,  o maşină de topit zăpada,  în perspectiva achiziţionării:

 “Saptamana aceasta am testat la Targoviste, in perspectiva achizitionarii, unul dintre cele mai moderne utilaje pentru deszapezire, respectiv o masina de topit zapada.Un asemenea utilaj poate topi, in functie de capacitate, pana la 500 de metri cubi de zapada pe ora.De mentionat ca masina din imagini reprezinta o creatie 100% romaneasca, de la proiectare pana la executie.

In afara faptului ca echipamentul in discutie este foarte util in activitatea de deszapezire, folosirea sa va conduce la scaderea semnificativa a costurilor, practic acesta avand nevoie exclusiv de un utilaj care sa incarce zapada si de o gura de scurgere.”, a declarat primarul Cristian Stan.

O soluţie pentru a scăpa de mormanele de zăpadă din oraş este utilajul care topeşte zăpada, folosit intens în Franţa, Germania, Rusia şi în Statele Unite.

Aparatul din imagini a curățat zăpada de pe străzile din New York în câteva ore. Astfel de maşini de topit zăpada au început să fie folosite şi în România, dar nu de către autorităţi.

Principiul după care funcţionează maşinăria este simplu. Se pune zăpada în cuva cu apă caldă, unde se topeşte în câteva secunde şi apoi este deversată în reţeaua de canalizare. Dispozitivul este montat în apropierea unei canalizări, iar apa caldă rezultată din topirea zăpezii este eliminată imediat.

În funcţie de capacitate, preţul unui astfel de utilaj începe de la 35.000 de euro şi poate să ajungă la 300.000 de euro.

Cei care folosesc maşina de topit zăpada spun că timpul de muncă se înjumătăţeşte.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.