JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.

Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. Preşedintele CJ Dâmboviţa  a trimis din nou  Guvernului Cioloş, un proiect pentru  rezolvarea  furnizării apei în oraşul  Pucioasa

Autor:

Data: 31 martie 2016, 13:00

Aşa cum a spus ori de câte ori a avut ocazia, preşedintele CJ, Adrian  Ţuţuianu nu se dă bătut  în ceea ce priveşte rezolvarea problemei   apei potabile din oraşul Pucioasa.La începutul acestei săptămâni,  preşedintele CJ Dâmboviţa  a trimis din nou  Guvernului Cioloş un proiect de hotărâre  pentru o soluţie definitivă, de durată, pentru furnizarea apei la Pucioasa: „Ieri, am trasmis din nou Guvernului  un proiect de hotărâre  pentru o soluţie definitivă, de durată, pentru furnizarea apei la Pucioasa. Am făcut o reanaliză cu CNI , cu aparatul tehnic al CJ . adrian tutuianuAm revenit cu o solicitare de aproape 2 milioane de lei şi  va fi şi contribuţia CJ iar lucrări mai mici  o să le rezolvăm din bugetul Companiei de Apă. Proiectul l-am trimis prin poşta secretă dar a fost depus şi la Ministerul Dezvoltării Regionale.  Este vorba de conectare la relele de apă ce sunt în execuţie la CNI de la Gâlma –Răteiu  până la Fieni ”, a declarat Adrian Ţuţuianu.  PreşedinteleCJ, Adrian Ţuţuianu  solicită un sprijin financiar de la Guvern, în valoare de 2 milioane de lei la care se adaugă contribuţia financiară a CJ  şi cea a Companiei de Apă.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google