Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Moment de reculegere în memoria fostului delegat şi organizator de competiţii la FCM Târgovişte, Severin Anghelinu

Autor:

Data: 8 noiembrie 2014, 18:35

  •  
  •  
  •  

Lumea  fotbalului dâmboviţean este în doliu. Secretarul Asociației Județene de Fotbal Dâmbovița, Severin Anghelinu s-a stins din viață vineri seară. Înainte de startul meciului dintre FCM Târgovişte – SCM Argesul Pitesti s-a ţinut un moment de reculegere în memoria delegatului şi organizatorului  de competiţii, Severin Anghelinu.De asemenea, jucătorii FCM Târgovişte au evoluat cu banderole negre pe tot parcursul meciului. Acesta avea probleme medicale care în ultima perioadă  îl determinaseră să renunţe la activităţile sportive pe care le desfăşura . Severin Anghelinu , a fost unul dintre cei mai cunoscuți  observatori  din fotbalul judeţean dar şi unul dintre ziariștii sportivi din județ, semnând mii de articole în  cotidianele Jurnal de Dâmbovița și Ziarul Dâmbovița.Totodată  Severin Anghelinu a fost zeci  de ani delegat şi organizator de competiţii la FCM Târgovişte.

 O rugăciune, în tăcere, s-a înălţat din sufletul nostru, alături de nedumerire, întrebări fără răspuns, neînţelegerea acestor legi ale Universului care i-au luat darul vieţii atât de fulgerător… OMULUI,SEVERIN ANGHELINU care ne-a cucerit pe toţi cu farmecul, bunătatea şi pofta lui de viaţă, ne zâmbeşte azi dintr-un plan mai subtil decât cel pământesc. Nu te vom uita niciodată. Colectivul  Partener TV

 În momentul despărţirii de unul din noi, aducem un ultim omagiu, OMULUI,SEVERIN ANGHELINU care a ştiut să fie un tată deosebit un profesionist de înaltă clasă, un bun organizator, un liant al fotbalului dâmboviţean . Sincere condoleanţe familiei Severin Anghelinu.Dumnezeu să-i dea odihnă veşnică. Colectivul Ziar Dâmboviţa.

Bunul Dumnezeu să-i dea odihnă veşnică celui dispărut, iar pe cei rămaşi să-i întărească întru speranţa revederii. Sincere condoleanţe.Echipa de fotbal  FCM Târgovişte.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.