JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.

Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Campania “N-avem sânge!”, o reușită  în municipiul Târgoviște

Autor:

Data: 31 mai 2017, 17:05

Crucea Roșie Română a organizat în perioada 16 -31 mai 2017 o campanie de donare de sânge, ale cărei obiective au urmărit pe termen scurt, conștientizarea nevoii constante de sânge în țara noastră dar și la nivel local în județul Dâmbovița, iar pe termen lung, motivarea/ educarea oamenilor privind donarea de sânge în mod voluntar și neremunerat.

Campania s-a desfășurat în București, Ploiești, Dâmbovița, Telorman, Buzău și Călărași. Prin prezenta vă informăm că în data de 31 mai 2017, în intervalul orar 9,00-14,00 Centrul mobil de donare de sânge s-a deplasat la Târgoviște pe Platoul Prefecturii Dâmbovița unde am avut un număr de 102 persoane care s-au prezentat. Personalul Centrului de Transfuzie Sanguină Târgoviște au asigurat procesul de colectare, iar voluntarii Filialei au distribuit apă minerala plată și dulciuri.

Mulțumim pe această cale donatorilor dâmbovițeni, autorităților locale și județene, presei locale pentru sprijin și implicare.

 

 

 

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google