JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.

Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. Liviu Dragnea, prima reacţie după decizia de plagiat în cazul Ponta: “Fermierii nu mai au nevoie de subvenţie,nu îi mai interesează să recolteze, transportatorii nu mai au nevoie de autostrăzi”

Autor:

Data: 30 iunie 2016, 15:54

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, prezent la Târgovişte  a spus că este circumspect faţă de decizia Comisiei Tehnice din cadrul Consiliului Naţional de Atestare a Diplomelor  care a decis că teza de doctorat a fostului premier Victor Ponta este plagiată. Mai mult, liderul PSD, Liviu Dragnea a spus că  de patru ani, teza de doctorat a fostului premierVictor Ponta a devenit o obsesie pentru mulţi oameni dar şi pentru instituţii. psd dambovita liviu dragneaÎn termini duri, Liviu Dragnea a mai spus că  principala preocupare a Guvernului Cioloş a fost teza de doctorat a  lui Victor Ponta: “ Din câte îmi aduc aminte  şi acum câţiva ani, tot oficială a fost decizia comisiei respective . Până la urmă care este decizia bună? Eu sunt circumspect în cazul acesta pentru că ştiu că de  patru ani este o obsesie pentru anumiţi cetăţeni şi instituţii din ţara asta  cu teza lui Victor Ponta . Atunci, o comisie a spus că nu este caz de plagiat, ştiu că a fost şi un proces în instanţă câştigat de Victor Ponta . Am înţeles că aceasta a fost pricipala preocupare de ceva timp a  acestui Guvern.

Cred că este o veste bună pentru mulţi oameni. M-au sunat câţiva fermieri care mi-au spus  că după ce s-a dovedit acest” plagiat ”, nici nu mai au nevoie de subvenţie,nu îi mai interesează să recolteze. Câţiva transportatori mi-au spus că nu mai au nevoie de autostrăz, nici de drumuri.

Este o mare veselie în ţară!

Din punctul meu de vedere ca preşedinte PSD şi din punctul de vedere al partidului, această decizie a comisiei  este discutabilă pentru că aceiaşi comisie dar cu o altă componenţă a luat o altă decizie .

Probabil, Victor Ponta va contesta dar repet nu cred că aceasta era principala  preocupare a unui Guvern Tehnocrat… Eu nu mai ştiu niciun caz în care să fie atâta încrâncenare, într-un caz în care o comisie a decis  într-un fel sau altul şi după s-a reluat  speţa… Eu cred că instanţa nu va da o decizie în defavoarea lui Victor Ponta…  Eu îmi doresc ca Victor să fie pe listele parlamentare pentru că are de treabă şi până la alegeri dar şi după alegeri...” , a declarat preşedintele PSD, Liviu Dragnea.

Comisia Tehnică din cadrul Consiliului Naţional de Atestare a Diplomelor (CNATDCU) a decis că Victor Ponta a plagiat şi a propus retragerea titlului de doctor acordat fostului premier. In urmă cu patru ani, CNATDCU mai decisese odată că Victor Ponta a plagiat, dar, Pe 19 iulie 2012, Consiliul Naţional de Etică din subordinea Ministerului Educatiei decidea ca Victor Ponta nu a plagiat. In martie 2014, Inalta Curte a confirmat soluţia de neîncepere a urmăririi penale dată de Parchetul General. Liderii centrali şi preşedinţii de organizaţii PSD s-au reunit joi,30 iunie,   la Târgovişte, într-o şedinţă a Comitetului Naţional Executiv. Gazda acestui eveniment a fost Organizaţia Judeţeană a PSD Dâmboviţa.

 

 

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google