JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.

Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. Târgovişte: 12 cupluri de vârstnici care au împlinit 50 de ani de căsătorie, premiate de municipalitate

Autor:

Data: 28 aprilie 2016, 15:56

Sala  de şedinţe a primăriei municipiului Târgovişte  a fost gazda ceremoniei de premiere a cuplurilor de vârstnici care au împlinit 50 de ani de căsătorie. Premierea vârstnicilor ,organizată de către municipalitate  a devenit  deja o tradiţie. La evenimentul premergător Sărbătorilor Pascale  au fost prezente12 de cupluri din Târgovişte care au fost premiate  :  “Este un eveniment care a devenit tradiţie şi anume premiera cuplurilor care au împlinit 50 de ani de căsnice, astfel primăria Târgovişte îşi arată preţuirea faţă de dumneavoastră. Ete o ocazie  care pe mine mă emoţionează de fiecare dată. Aş vrea şi o spun cu toată sinceritatea că şi eu aş vrea să ajung să sărbătoresc 50 de ani de căsnicie.  Vă asigur de tot respectful şi consideraţia noastră şi vă urez Sărbători Pascale fericite alături de cei dragi ”, a afirmat primarul Cristian Stan

La eveniment au fost prezenți primarul Cristian Stan cel care a fost şi gazda, viceprimarul Tudorică Răducanu şi reprezentanţii DAS Târgovişte. La final cu toţi au ciocnit o cupă de şampanie.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google