JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.

Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. Salvamont Dâmboviţa veghează la siguranţa turiştilor

Autor:

Data: 1 august 2015, 22:51

„In data de 1 August 2015 in jurul orelor 16:50 in urma unui apel telefonic primit prin sistemul unic de apelare 0-SALVAMONT, o echipa de salvatori montani din cadrul Serviciului Public Judetean Salvamont Dambovita – postul Salvamont Pestera s-a deplasat in zona Lunca Padinii unde era o persoana de sex feminin de aproximativ 70 ani care se afla intr-un autoturism si nu se putea deplasa. In urma examinarii de catre medicul echipei salvamont Dambovita s-a concluzionat faptul ca aceasta suferise un traumatism la nivelul membrului inferior drept, in urma caruia semnele si simptomele duceau catre o posibila fractura. Recomandarea medicului echipei a fost transportul de urgenta la cea mai apropiata unitate spitaliceasca,salvamont dambovita victima refuzand si comunicandu-ne ca se va deplasa ulterior pentru un consult medical de specialitate. Tratamentul aplicat a fost unul de imobilizare partiala a articulatiei inferioare a membrului inferior drept si s-au administrat antiinflamatoare pe cale orala.

Recomandarea Salvatorilor Montani catre turistii aflati in situatii de urgenta este sa apeleze gratuit numarul de telefon 0-SALVAMONT (0725.826.668)
Turistii aflati in zona Damboviteana a Masivului Bucegi pot apela cu incredere la numarul de telefon 0726.686.685 – Salvamont Pestera”

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google