JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.
ppt.ro

Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Contractul pentru modernizarea Centurii Municipiului Târgovişte a fost semnat de primarul Cristian Stan

Autor:

Data: 10 iunie 2015, 11:33

“Am semnat contractul de lucrari aferent obiectivului „Modernizarea si Reabilitarea Drumului de Centura al Municipiului Targoviste”.cristian stan

Este un proiect vital pentru Municipiul Targoviste, un proiect care vizeaza reabilitarea sistemului rutier existent in lungime de 13,808 km, pe zonele in care drumul are 4 benzi de circulatie si latirea zonelor de drum cu 2 benzi de circulatie la 4 benzi acolo unde este posibil, pe urmatoarele tronsoane: Str. Petru Cercel, Str. Laminorului, Calea Campulung, Bdul Eroilor, Aleea Sinaia, Aleea Manastirea Dealu, Str. Magrini, Str. Caramidari (Com.Razvad) – ramura Valea Voievozilor, Str. Calea Ialomitei (Str.Canalului), reabilitarea pasajului superior Petru Cercel, modernizarea – dublarea podului rutier peste raul Ialomita la Teis, prin executarea unui pod nou, in aval de cel existent pentru doua benzi de circulatie si extinderea la 4 benzi de circulatie a portiunii de drum cuprinse intre acest pod si pasajul DN 71, reabilitarea pasajului superior pe DN 71 in zona Targoviste Nord, reabilitarea podului rutier peste raul Ialomita la Valea Voievozilor, reabilitarea trotuarelor pe tot traseul inelului de centura si executia unor trotuare noi, reabilitarea sensurilor giratorii si a drumurilor laterale.cristian stan
Totodata, proiectul vizeaza si realizarea unei retele de canalizare cu lungimea de 15,048 km, care va cuprinde un numar de 411 camine de vizitare si 925 guri de scurgere.
Un proiect blocat aproape 5 ani este acum reluat, un proiect in care absolut toti indicatorii de rezultat sunt in acest moment la cota „0” are sanse reale sa se materializeze.
Nu am vrut sa facem un eveniment festiv din semnarea acestui contract, avem timp de poze si de conferinte de presa pe masura ce lucrarile evolueaza in directia dorita de noi toti.
Este un prim obiectiv deosebit de important pe care reusim sa-l atingem si am incredere ca suntem pe calea cea buna.

 

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google