JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.

Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Preşedintele TSD Dâmboviţa, Liviu Vasilescu: ” Afirmaţiile lansate împotriva preşedintelui PSD Dâmboviţa,Adrian Ţuţuianu sunt mincinoase „

Autor:

Data: 24 februarie 2015, 13:03

În legătură cu afirmaţiile care au circulat pe reţelele de socializare şi în presă în ultimele zile, referitoare la plecarea din Partidul Social Democrat a domnului Manole Bogdan, dar şi la acuzaţiile lansate de acesta fac următoarele precizări:adrian tutuianu

  1. Sunt mincinoase, neîntemeiate şi neserioase afirmaţiile lansate împotriva preşedintelui PSD Dâmboviţa Adrian Ţuţuianu, potrivit cărora  domnia sa nu a fost alături de tineri. Îi reamintesc lui Bogdan Manole că, de când Adrian Ţuţuianu este preşedinte, au fost promovaţi mai mulţi tineri în funcţii de conducere în administraţie ca niciodată, Manole Bogdan fiind unul dintre cei promovaţi de către preşedintele PSD Dâmboviţa. Mai mult decât atât, sunt false şi afirmaţiile potrivit cărora tinerii ar fi fost jigniţi sau nu ar fi fost consultaţi. Precizez că Organizaţia Judeţeană de Tineret a beneficiat de sprijinul necondiţionat al seniorilor şi al preşedintelui Adrian Ţuţuianu în orice activitate am desfăşurat.
  2. Orice nemulţumire a unui membru de partid ar trebui adusă la cunoştinţă pe căi prevăzute de statutul PSD. Cu alte cuvinte, această abordare, laşă şi neonorantă, de a lovi prin intermediul presei în  cei cu care ai fost coleg si chiar prieten până acum câteva zile, este cel puţin incorectă şi dovedeşte neseriozitatea celor care procedează de o asemenea manieră.
  3. Legat de afirmaţiile împotriva preşedintelui TSD Mihai Sturzu fac precizarea că acestea sunt lipsite de orice temei. Încă de la preluarea mandatului a desfăşurat o activitate politică de cel mai înalt nivel, iar Organizaţia TSD Dâmboviţa a avut parte de toată susţinerea echipei centrale de conducere, drept dovadă funcţia de preşedinte al Ligii Studenţilor la Nivel Naţional pe care însuşi Bogdan Manole a deţinut-o. Orice nemulţumire de natură personală împotriva preşedintelui TSD nu trebuie transpusă în plan politic.
  4. Plecarea din PSD şi implicit din TSD a unor membri care nu au mai arătat vreun interes politic în ultimele campanii electorale ţine strict de interese personale ale acestora şi nicidecum de motivele mincinoase, calomnioase si neserioase pe care le-au prezentat.

                                                                                       Preşedinte TSD Dâmboviţa

                                                                                            Liviu Vasilescu

 

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google