JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.

Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. Doliu şi lacrimi în oraşul Găeşti. Primarul oraşului Găeşti, Dan Iacobunţă , a fost înmormântat

Autor:

Data: 19 februarie 2015, 18:32

Primarul oraşului Găeşti, Dan Iacobunţă , a fost înmormântat astăzi,19 februarie, în Cimitirul Eroilor din Găeşti. Alături de familia şi rudele îndoliate l-au condus pe ultimul drum numeroase personalităţi marcante, prieteni apropiaţi din judeţ şi din ţară, politicieni şi colegi de serviciu, vizibil afectaţi de trecerea prematură la cele veşnice a primarului oraşului Găeşti, Dan Iacobunţă.Cortegiul a trecut și prin fața Primăriei.Inmormantare Iacobuta - 19 feb - Savin

Slujba de înmormântare a fost oficiată, împreună cu un impresionant sobor de preoţi, care a transmis familiei îndoliate condoleanţe şi a evocat în predica sa emoţionantă personalitatea celui care a fost Dan Iacobuţă, om de afaceri, om politic, soţ şi tată al unei familii păstrătoare a valorilor creştine.

Ultimele săptămâni , extrem de grele pentru Dan Iacobuţă

Dan Iacobuţă, primarul oraşului Găeşti  a murit sâmbătă seară, 14 februarie 2015, în Turcia , fiind bolnav de cancer. Dan Iacobuță a pierdut lupta cu boala, într-un spital din Turcia, după mai multe zile în care se afla în comă, conectat la aparate. Dan Iacobuţă s-a născut în ziua de13 septembrie  1957,şi  avea o vârstă la care un bărbat încă îşi mai face planuri de muncă . Dan Iacobuţă a fost  vicepreşedinte al PSD Dâmboviţa, preşedinte al PSD Găeşti şi primar al oraşului Găeşti din anul 2012.A  lăsat în urmă o familie îndurerată – soţia, un băiat şi o fată – împreună cu rude şi prieteni neconsolaţi, care îi vor simţi lipsa mult timp de acum înainte.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google