JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.

Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. Cristian Stan este viceprimar al Municipiului Târgoviste. Prisăcaru Ciprian va prelua atribuţiile de primar

Autor:

Data: 20 iunie 2014, 8:35

Cristian Stan a fost ales viceprimar al Municipiului Târgovişte cu cincisprezece  voturi pentru şi şase împotrivă. Cristian Stan a fost ales viceprimar al Mnicipiului Targoviste în locul lui Eugen Pătrascu care a demisionat. În cursa pentru fotoliu de viceprimar al Municipiului Târgovişte a fost şi consilierul municipal Cosmin Bozieru care a obţinut şase voturi pentru şi cincisprezece împotrivă.

”Multumesc colegilor din Consiliul Local Targoviste pentru increderea acordata si pentru alegerea mea, astazi, in functia de viceprimar al municipiului Targoviste!
Aceasta noua calitate ma onoreaza si ma obliga in acelasi timp!
Voi face tot ce imi sta in putinta pentru a ma ridica la inaltimea asteptarilor si a responsabilitatilor pe care aceasta functie le presupune, asigurandu-i totodata pe toti targovistenii de respectul, loialitatea si pretuirea mea neconditionata!” a declarat viceprimarul Cristian Stan

Tot în şedinţa extraordinară convocată în această dimineaţă a fost ales şi Prisăcaru Ciprian care va prelua atribuţiile de primar. Ciprian Prisăcaru a fost ales să preia atribuţiile de primar cu cincisprezece voturi pentru şi şase împotrivă.


Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google