Ce tip de picior de masa să pun în restaurantul meu?

Știri

În amenajarea unui restaurant, fiecare detaliu contează pentru a crea o atmosferă plăcută și funcțională pentru clienți. Tipul de mese pe care îl folosești este un astfel de detaliu important. Alegerea mesei potrivite poate influența semnificativ atât experiența clienților, cât și eficiența spațiului.

Astăzi vom compara mesele cu patru picioare și mesele cu picioare central pentru a te ajuta să iei cea mai bună decizie când vine vorba de mobilier horeca.

Mesele cu patru picioare, sunt adesea acele mese pe care le regăsim în restaurantele rustice, hoteliere sau în amenajările formale. Aceste tipuri de mese oferă o stabilitate superioară datorită celor patru puncte de sprijin. Aceasta le face ideale pentru locații cu trafic intens, unde stabilitatea este esențială.

Distribuție echilibrată a greutății

Greutatea este distribuită uniform pe cele patru picioare, ceea ce minimizează riscul de răsturnare și asigură o utilizare sigură. Într-un restaurant de hotel, unde clienții iau micul dejun si pot avea si copii la masă, această stabilitate este esențială pentru siguranta pe care parinții o resim.

Flexibilitate în aranjarea spațiului

Mesele cu patru picioare pot fi alipite pentru a forma mese mai mari, permițând o gestionare eficientă a spațiului și oferind mai multe locuri pentru clienți fără a ocupa prea multă suprafață.

Spațiu limitat pentru picioare pot incomoda clienții, limitând spațiul disponibil pentru picioare și creând disconfort.

Posibilitatea de a fi lovite

Picioarele mesei pot fi lovite de clienți atunci când aceștia se așează, ceea ce poate fi incomod și, în unele cazuri, periculos.

Aspect formal

Mesele cu patru picioare pot părea mai formale sau rigide în comparație cu alte tipuri de mese, ceea ce poate influența atmosfera generală a locației.

Mesele cu picior central oferă mai mult spațiu pentru picioare

Fără picioare la colțuri, mesele cu picior central oferă mai mult spațiu pentru picioarele clienților, contribuind la un confort sporit.

Mesele cu picior central ofera o flexibilitate aditionala, relocarea meselor mici si alipirea lor pentru a realiza mese de dimensiuni mari fiind astfel posibilă, spre deosebire de mesele cu patru picioare.

Design elegant și modern

Mesele cu picior central au un design atrăgător și modern, potrivit pentru restaurante care doresc să creeze o atmosferă sofisticată.

Greutate

La prima vedere mesele cu picior central pot parea mai instabile și intr-o oarecare masură așa și este cazul. O scurta căutare pe internet ne arată totuși ca aceste tipuri de mese sunt adesea relative grele pentru a contracara acest dezavantaj al instabilității lor.

Atunci când alegi între mesele cu patru picioare și cele cu picior central pentru spațiul tău Ho.Re.Ca., este important să iei în considerare următoarele aspecte:

Dacă ai un restaurant rustic sau o amenajare mai formală, mesele cu patru picioare pot fi mai potrivite datorită stabilității și designului lor.

În schimb, pentru un restaurant a la carte sau o cafenea, mesele cu picior central pot aduce un plus de eleganță și confort. Mesele cu picior central oferă mai mult spațiu pentru picioare, ceea ce poate îmbunătăți experiența clienților.

Nu uita să iei în considerare și opțiunile de picioare de masa din metal sau plastic ce pot fi amplasate la exterior cu usurință, și care, pot aduce un plus de durabilitate și stil mobilierului din spațiul tău Horeca.

- Advertisement -

Mai multe

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -

Social