În Camera Deputaților au fost votate inițiativele PSD în trei domenii importante: acordarea pensiei de urmaș pentru personalul medical din prima linie; eliminarea dobânzii la dobândă la amânarea ratelor pentru firme și populație și extinderea măsurii și la fermierii afectați de secetă, precum și o serie de măsuri fiscale pentru firmele românești și interzicerea exportului de buștean și lemn rotund, pentru protejarea pădurilor:

Așa cum am spus, în acestă seară rezultatul testului COVID-19 a ieșit pozitiv. Bărbatul a fost anuanțat și preluat de echipa specială cu izoleta. Familia bărbatului imediat a fost izolată.

Pe seama organizării acestui concurs în plină stare de urgenţă s-au trans nenumărate semnale de alarmă. Mai mult, chiar unul dintre candidaţii respinşi la selecţia dosarelor, a tras semnale de alarmă privind anumite suspiciuni în modul de selecţie al candidaţilor. Totul a fost în zadar, concursul s-a ţinut, unicul şi doritul candidat nu a reuşit să dovedească că merită această funcţie. Dacă schema cu concursul a eşuat, s-a trecut la planul B, cel al dispoziţiilor emise de “jupânul” judeţului.

Cei care se află astăzi, în linia întâi în lupta împotriva Covid-19 sunt cadre medicale, asistenți, personal de suport care au, la rândul lor, nevoie de grijă și ajutor.Realitatea este că numărul cazurilor de COVID-19 crește de la o zi la alta. Nu este de ascuns faptul că sistemul medical va fi luat cu asalt de de pacienţii COVID-19 care vor necesita îngrijire medicală.

Este vorba despre un bărbat în vârstă de 70 de ani din județul Neamț. El avea condiții medicale preexistente, printre care și diabet.

Bărbatul a murit la Spitalul de Boli Infecțioase din Iași.

„În această seară s-a înregistrat al treilea deces pe teritoriul României al unei persoane infectate cu noul coronavirus (COVID-19). Este vorba despre un bărbat în vârstă de 70 de ani care a fost internat în Spitalul Județean Piatra Neamț. A fost confirmat pozitiv în data de 19 martie 2020 și în data de 20 martie 2020 transferat la Spitalul de Boli Infecțioase din Iași. Pacientul avea afecțiuni cronice preexistente (diabet, hipertensiune arteriala). În urma anchetei epidemiologice nu s-a constat istoric de călătorie sau contact cu o persoană infectată”, se arată în comunicatul Grupului de Comunicare Strategică.

Astăzi, în jurul orei 10:30, pompierii de la Detașamentul Pucioasa au fost alertați și au intervenit pentru stingerea unui incendiu produs la o anexă a unei fabrici pentru producerea de peleți din localitatea Vulcana de Sus, comuna Vulcana Băi. La locul evenimentului salvatorii de la Detașamentul Pucioasa s-au deplasat cu două autospeciale de intervenție (ASAS).

Ros-albastrii s-au impiedicat inca o data, in ultimul meci al sezonului, inainte de inceperea play-off-ului, in fata Chindiei Targoviste. Echipa lui Viorel Moldovan a inscris la primul sut pe porta, prin golul lui Dangubic.

În această perioadă, vântul va avea intensificări la munte, iar la altitudini de peste 1.500 de metri rafalele vor ajunge până la 90 km/h. În a doua parte a zilei, în nordul Carpaților Orientali va ninge viscolit. În plus, intensificări ale vântului, unde rafalele vor ajunge până la 55 de km/h, vor fi și în nord-vestul țării.

Mirosuri ciudate pe bani publici. Toaletele de la CJ Dâmboviţa sunt modernizate dar cu iz de supraevaluare pentru servicii şi… nevoi personale. Şi când spunem supraevaluare pentru servicii şi… nevoi personale, ştim ce spunem şi avem dovezi concrete.

COMPANIA DE APĂ TÂRGOVIȘTE DÂMBOVIȚA S.A. solicită de la Administrația Bazinală de Apă Buzău-Ialomița, Aviz de gospodărire a apelor pentru…

ATENŢIE LA SCĂLDAT ! ISU DÂMBOVIȚA VINE CU RECOMANDĂRI ATENŢIE LA SCĂLDAT ! În scopul preîntâmpinării unor evenimente cu consecințe…

Primaria orasului Racari, cu sediul in  orasul Racari, str. Ana Ipatescu, nr. 155, judetul Dambovita  organizeaza  licitatie pentru: – concesionarea…