Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

În straie de sărbătoare,cu mic,cu mare

Autor:

Data: 22 iulie 2021, 15:23

  •  
  •  
  •  

În straie de sărbătoare, cu mic, cu mare, au marcat ziua comunei iar cultura și tradiția a fost la loc de cinste.

În acest an, această sărbătoare în comuna Vulcana Pandele a fost puțin mai săracă în activități, datorită restricțiilor sanitare (încă ) existente. Edilul Radu Vasile și viceprimarul Bogdan Scîrtoaje alături de comunitate, au participat la slujba religioasă, după care au avut loc și activități culturale la Căminul Cultural „Izvor de Apă Vie”, coordonate de directorul Florina Voicu.

A fost realizată  Expoziția “ Incursiune în timp”,  o expoziție etnografică a comunei. “Vitrina cu bibelouri”, o altă expoziție la care s-a muncit foarte mult alături de comunitate. 

Nu au lipsit momentele dedicate tinerelor talente iar ziua s-a încheiat  cu seară de cinema. Nu au lipsit micile atenții pentru micile talente :

“ Am început sărbătoarea cu competiția sportivă “Cupa Comunei”, am continuat cu activitățile zilei de 20 iulie, conform programului și vom încheia pe 31 iulie, când vom sărbători cuplurile care împlinesc 25 și 50 de ani de căsătorie.

Sperăm că anul viitor sa ne aducă normalitatea mult așteptată.Vă urez tuturor, sănătate, bucurii și prosperitate în familie.La mulți ani Vulcana-Pandele! La mulți ani pandeleni!”, a transmis primarul comunei Vulcana Pandele, Radu Vasile

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.