Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Orașul Găești în sărbătoare, 29 de cupluri premiate şi cultura la loc de cinste. VIDEO

Autor:

Data: 20 iulie 2021, 21:34

  •  
  •  
  •  

Orașul Găești a fost  în sărbătoare, 523 de ani de atestare documentară a urbei, 29 de cupluri premiate şi cultura la loc de cinste prin promovarea tinerilor care activează în cadrul Casei de Cultură  “DUMITRU STANCIU” Găești.

VIDEO

Momentele pline de emoție și bucurie s-au consumat în Parcul Central al orașului Găești, oficiile de gazdă au fost făcute de către primarul Gheorghe Grigore alături de viceprimarul Gabriel Dumitrescu.

29 de cupluri care au împlinit 50 de ani și 60 de ani de la căsătorie, printre acestea regăsindu-se  și un cuplu care a împlinit 72 de ani de la căsătorie,  au fost invitate şi au fost premiate de către primarul  Gheorghe Grigore.

Au primit flori, un premiu în bani, în valoare de 1000 de lei pentru fiecare familie, și nu în ultimul rând câte un tort oferit de o cofetărie din orașul Găești.  În acest fel administrația locală de la Găești își exprimă recunoştinţa faţă de vârstnicii care au reuşit să petreacă împreună cu bune şi rele 50 de ani și 60 de ani de căsătorie.

Ei sunt un model și trebuie apreciați, 50 de ani înseamnă o viaţă de om, cu ale sale bucurii şi probleme. Dar când spui de 50 de ani de căsătorie, de convieţuire alături de perechea ta, deja e o cifră impresionantă, care ascunde în spate o mulţime de poveşti de viaţă şi destine intersectate.


Nu au lipsit inivitații de la județ, parlamentarii PNL Dâmbovița, care au transmis un gând celor prezenți.

Seara s-a încheiat  cu un spectacol susținut de tinerii care activează în cadrul Casei de Cultură  “DUMITRU STANCIU” Găești.

La final, edilul Gheorghe Grigore le-a transmis tuturor găeștenilor, multă sănătate și împlinirea tuturor dorințelor, oriunde s-ar afla.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.