Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

IMPORTANT: Populaţia să ia măsuri pentru curățarea șanțurilor și rigolelor de scurgere pentru a preveni unele inundații

Autor:

Data: 19 iulie 2021, 8:20

  •  
  •  
  •  

Este IMPORTANT ca populaţia și administrațiile locale să ia măsuri pentru curățarea șanțurilor și rigolelor de scurgere pentru a preveni inundațiile, este mult mai ușor să prevenim un dezastru decât să ne confruntăm cu el.

După cum vedem în unele regiuni ale țării inundațiile fac prăpăd, cu un minim de efort atât din partea autorităților locale dar și prin implicarea cetățenilor putem preveni unele dezastre.

Pentru evitarea producerii unor situații de urgență care pot afecta viața și bunurile, IGSU recomandă cetățenilor ca pe timpul căderilor de grindină sau a descărcărilor electrice, să se adăpostească în locuințe sau alte spații care le asigură protecția și să deconecteze aparatura casnică.

De asemenea, pentru limitarea posibilelor pagube generate de vântul puternic, parcarea autoturismelor se va realiza în zone ferite, la distanță față de copaci sau stâlpi de electricitate.

Având în vedere posibilitatea averselor cu căderi semnificative de apă, se recomandă populaţiei din zonele vizate de avertizări să ia măsuri pentru curățarea șanțurilor și rigolelor de scurgere pentru facilitarea evacuării normale a apelor pluviale.

De asemenea, în cazul creșterii debitelor pe anumite cursuri de apă, facem apel la cetățeni să nu traverseze râurile prin apă și să nu se apropie de malurile acestora.

VEZI AICI reguli generale

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.