Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

BAC 2021, sesiunea de toamnă,luni, 19 iulie 2021,încep înscrierile

Autor:

Data: 19 iulie 2021, 7:50

  •  
  •  
  •  

BAC 2021, sesiunea de toamnă, luni, 19 iulie 2021,încep înscrierile pentru cea de-a doua sesiune a examenului de maturitate, programată în perioada august-septembrie 2021. Toți absolvenții de clasa a XII-a din promoția actuală, dar și din promoțiile mai vechi care nu au susținut examenul sau care nu au obținut note de trecere, acum se pot înscrie pentru a susține probele de BAC, în sesiunea de toamnă.

Înscrierile pentru examenul de BAC, sesiunea de toamnă, au loc între 19 și 26 iulie 2021, iar elevii interesați să susțină examenul de BAC 2021 în august-septembrie trebuie să prezinte următoarele acte:

  1. tabel de înscriere
  2. cerere de înscriere

Toate aceste documente pot fi descărcate de AICI. 

Mai exact, prima probă scrisă este cea la limba și literatura română și va avea loc pe 16 august 2021, proba obligatorie a profilului va avea loc pe 17 august 2021, iar proba la alegere în funcție de profil și specializare va fi susținută de candidați pe data de 18 august. Pentru elevii care aparțin minorităților naționale, proba la limba maternă este programată pentru 19 august.

La fel cum s-a întâmplat și în sesiunea de vară a examenului de Bacalaureat 2021, probele de competențe lingvistice și digitale nu vor mai fi susținute, ci vor fi echivalate.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.