Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Evaluare Națională 2021, în scurt timp începe proba scrisă la Matematică

Autor:

Data: 24 iunie 2021, 8:14

  •  
  •  
  •  

Evaluarea Națională 2021 continuă joi, 24 iunie, în scurt timp începe proba la Matematică, subiectele vor fi publicate pe edu.ro începând cu ora 15.00.

Primele rezultate ale examenelor de la Evaluarea Națională 2021 vor fi publicate în 29 iunie. După evaluarea contestațiilor, afișarea rezultatelor finale este programată pentru 4 iulie.

Regulile din timpului probei la Matematică, la Evaluare Națională 2021

Candidaţii trebuie să aibă asupra lor un act de identitate şi instrumente de scris cu cerneală sau pastă albastră pentru redactarea lucrărilor scrise, iar pentru executarea schemelor şi a desenelor pot folosi şi creion negru.

Ministerul Educaţiei afirmă că probele sunt monitorizate audio-video.

Este interzisă introducerea în sălile de examen a oricărui tip de materiale ajutătoare: manuale, dicţionare, notiţe, însemnări, cărţi, ciorne, rezumate, culegeri etc., care pot fi utilizate pentru rezolvarea subiectelor, precum şi a telefoanelor mobile şi a instrumentelor electronice de calcul, de stocare de informaţii sau de comunicare.

De asemenea, se interzice candidaţilor să introducă în sala de examen ghiozdane, rucsacuri, sacoşe, poşete şi altele asemenea, candidaţii având obligaţia de a lăsa obiectele menţionate în sala de depozitare a obiectelor personale stabilită de comisia din unitatea de învăţământ/centrul de examen în acest scop.

Totodată, candidaţii care refuză depozitarea obiectelor în sala stabilită de comisie în acest scop nu sunt primiţi în examen.

Timpul de redactare a subiectelor la Matematică de la Evaluare Națională 2021 este de 120 de minute calculate după cele 15 minute alocate pentru completarea casetei de identificare. Același timp a fost acordat și pentru celelalte probe.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.