Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Voinești: Fântâna veche de 131 de ani, din satul Oncești, strada Bisericii, a fost restaurată

Autor:

Data: 18 iunie 2021, 21:23

  •  
  •  
  •  

La Voinești, Fântâna veche de 131 de ani, din satul Oncești, strada Bisericii, a fost restaurată de către administrația locală condusă pe primarul Gabriel Dănuț Sandu și viceprimarul Constantin Popa, care au știut încă de la început drumului în administrație, că se află în slujba comunității, și că tot ceea ce fac trebuie să fie înspre binele voineștenilor.

Duminică, 20 iunie 2021, orele 13.00, într-o zi de mare sărbătoare va avea loc slujba de sfințire a acestei fântâni . Gabriel Dănuț Sandu,  este un primar care iubește cu adevărat  satul românesc ce trebuie dezvoltat în pas cu cerințele europene, și da, asta se întâmplă de mai bine de 13 ani  în comuna Voinești. La Voinești, un om al satului românesc face politica faptelor bune, primarul independent Gabriel Dănuț Sandu.

Primarul și omul de la țară Gabriel Dănuț Sandu, asta își dorește, ca satul românesc să aibă trecut, prezent dar mai ales viitor. Faptul că este român este poate cel mai important lucru care îl definește ca om. Își iubește țara, își iubește neamul, își iubește comunitatea

: “ Fântâna construită în anii 1890, strada Bisericii, satul Oncești, comuna Voinești, a fost restaurată de primarie în iunie 2021.Duminică, 20 iunie 2021, orele 13.00, într-o zi de mare sărbătoare va avea loc slujba de sfințire a acestei fântâni.Cu deosebit respect! Primarul dumneavoastră”, acesta este mesajul primarului Gabriel Dănuț Sandu.

Comuna dâmbovițeană Voinești este o comună modernă de pe Valea Dâmboviței, cu oameni gospodari şi inimoşi. Trecând prin comună vezi străzi asfaltate, apă curentă şi canalizare, şcoli modernizate, case îngrijite, planții întregi de meri. Omul care a schimbat radical fața comunei dâmbovițene Voinești, este primarul Gabriel Dănuț Sandu, care, împreună cu echipa sa din cadrul Primăriei Voinești a găsit mereu soluţii la problemele cu care se confruntă astăzi, o administraţie locală din mediul rural.

Pe primarul Gabriel Dănuț Sandu l-a ajutat și îl ajută faptul că a crezut și crede și mai mult  că poate schimba imaginea satului românesc. A fost șansa lui de a schimba comunitatea și de a-i face pe oameni fericiți. Se pare că atunci când îți pasă de oameni, orice este posibil! 

Iată deci, primarul Gabriel Dănuț Sandu și viceprimarul Constantin Popa au înțeles un lucru foarte, foarte important: cu proiecte și viziune, poți transforma un loc uitat de lume într-unul unde se poate trăi normal, frumos și european.

Într-o Românie măcinată de tot felul de probleme și lupte politice, iată că există și oamenii dedicați, primarii faptelor bune, care nu se mulțumesc să ocupe doar un birou, ci se străduiesc, se dau peste cap și caută soluții fiabile pentru comunitatea care și-a pus încrederea în el.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.