Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

APEL PUBLIC către MAI: PSD Dâmbovița cere suplimentarea forțelor de ordine la Cojasca, atât în zilele următoare cât și în ziua de 27 iunie

Autor:

Data: 18 iunie 2021, 16:36

  •  
  •  
  •  

APEL PUBLIC către MAI, făcut de PSD Dâmbovița care cere  de urgență, suplimentarea forțelor de ordine  în comunele Cojasca și Braniștea, atât în zilele următoare cât și în ziua  de 27 iunie 2021, când au loc alegerile locale parțiale.

Apelul a fost făcut chiar de președintele PSD Dâmbovița, Corneliu Ștefan care a ținut să sublinieze că situația este foarte tensionată în comuna Cojasca și nu-și dorește  să se ajungă la evenimente neplăcute între locuitorii acestei localități.

Mai mult, liderul PSD Dâmbovița, Corneliu Ștefan i-a solicitat public ministrului Afacerilor Interne, Lucian Nicolae BODE, ca în ziua alegerilor, atât la Cojasca cât și la Braniștea, să fie prezente echipe de polițiști din alte județe, pentru a supraveghea buna deesfășurare a alegerilor. Apelul lansat de PSD Dâmbovița va fi transmis în această seară,și în scris, ministrului Afacerilor Interne, Lucian Nicolae BODE:

Solicităm public ministrului Afacerilor Interne, domnului  Lucian Nicolae BODE, pentru data de 27 iunie și până pe 27 iunie, suplimentarea efectivelor de ordine din comuna Cojasca dar din comuna Braniștea, pentru că avem date cu ceea ce vor să facă cei din PNL, și la Braniștea și la Cojasca. Pentru comuna Cojasca nu ne dorim să ajungem și la alte evenimente neplăcute  între locuitorii acestei comunei. Și nu în ultimul rând, solicit, domnului ministru Bode, aducerea, în data de 27 iunie 2021, a unui efectiv de observatori din cadrul  MAI- din alte județe, pentru buna desfășurare a alegerilor la Cojasca și Braniștea. “ acesta este apelul transmis de președintele PSD Dâmbovița, Corneliu Ștefan-președinte CJ

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.