Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

S-a deschis circulația pe cele două poduri de la Teiș. VIDEO

Autor:

Data: 16 iunie 2021, 14:33

  •  
  •  
  •  

S-a deschis circulația pe cele două poduri de la Teiș iar  lucrările la Centura municipiului Târgoviște  sunt pe ultima sută de metri și începe recepția întregului proiect.

Anunțul a fost făcut de primarul Cristian Stan care a fost la fața locului alături de viceprimarul Cătălin Rădulescu.  În perioada următoare se vor face ultimele retușuri  și va începe recepția lucrărilor pe toate cele cinci loturi.

Prin deschiderea în premieră a circulației simultane pe cele două poduri de la Teiș, un pod nou și un pod reabilitat din temelii s-a marcat  finalul intervențiilor majore pe acest proiect, în perioada următoare urmând a se realiza marcajele și ultimele remedieri în vederea recepției.

În cadrul proiectului ce a vizat Centura Târgoviștei  s-au realizat: 15 km de tronsoane de drum asfaltate, 12 km de canalizare, cinci poduri/pasaje modernizate si reabilitate, cu o lungime totală de 1056 ml, respectiv: pasajul peste CF la C.O.S, podul peste râul Ialomița la Teiș, pasajul peste CF la Aninoasa, podul peste peste râul Ialomița la Valea Voievozilor), două poduri nou construite, cu o lungime de 310 ml, respectiv: podul peste peste râul Ialomița la Teiș, podul peste Canalul Istoric la Mihai Bravu,patru  stații de pompare construite: SPUN 1 Petru Cercel, SPUN 3 Valea Voievozilor, SPP Calea Ialomiței, CM71 Calea Ialomiței și apărare de mal din gabioane pe 156 ml., în zona skate-park.

Administrația târgovișteană  condusă de edilul Cristian Stan a reușit să finalizezeo investiție importantă și mult așteptată.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.