Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

BOMBĂ CU CEAS în Dâmbovița: Groapa de Gunoi de la Titu a fost închisă

Autor:

Data: 12 iunie 2021, 16:19

  •  
  •  
  •  

BOMBĂ CU CEAS în Dâmbovița, Groapa de Gunoi de la Titu a fost închisă temporar, în urma unui control al Gărzii de Mediu și a fost aplicată și o amendă de 60.000 de lei. Anunțul a fost făcut pe pagina oficială de facebook a Primăriei Orașului Titu:

ANUNȚ IMPORTANT:În urma controlului efectuat la Groapa de Gunoi de la Titu, de către Garda Națională de Mediu – Comisariatul Județean Dâmbovița, s-a dispus sistarea activității de depozitare a deșeurilor menajere în această locație, din cauza lipsei Autorizației Integrate de Mediu. Astfel, toate autospecialele SUPERCOM vor fi direcționate către Groapa de Gunoi de la Aninoasa, pentru a se descărca acolo deșeurile menajere de la populatie și persoane juridice.Menționăm că, programul de colectare al deșeurilor în orașul Titu, rămâne același și in perioada următoare.Pe această cale, vă reamintim faptul că, autoritatea locală Titu, prin domnul primar Traian Niculae, își continuă în instanță demersurile privind amplasarea în mod neautorizat a unei noi celule pentru depozitarea deșeurilor menajere în Titu, prin aceste demersuri urmărindu-se respectarea normelor de protecție a mediului.” , acesta este anunțul care a apărut cu puțin timp în urmă, pepagina oficială de facebook a Primăriei Orașului Titu.

Concrect , vorbim despre un amplu control al Gărzii de Mediu Dâmbovița care a sistat depozitarea deșeurilor în Celula 2 de la Titu. Motivul este unul foarte clar, nu a fost revizuită autorizația de mediu pentru Celula 2 și se pare că acest lucru nu s-a putut face pentru că există un litigiu în instanță între Primăria Titu și Consiliulul Județean Dâmbovița, privind proprietarul terenului pe care s-a realizat Celula 2.

În urma unui control, am sistat depozitarea deșeurilor în Celula 2 de la Titu. S-a aplicat și o amendă în valoare de 60.000 de lei. Nu a fost revizuită autorizația de mediu, mai clar, există autorizație de mediu pentru Celula 1, până la data de 31 decembrie 2021, dar având în vedere că a fost extinsă și vorbim de Celula 2, autorizația de mediu ar fi trebuit să fie revizuită… “, ne-a declarat  comisar șef Vlad Drugă, Garda de Mediu Dambovița

Menționăm faptul că există autorizație de mediu pentru Celula 1de la Titu, valabilă până la data de 31 decembrie 2021, dar aceasta a fost extinsă prin realizarea Celulei 2 iar autorizația de mediu trebuia revizuită.

În zilele următoare, un amplu control va avea loc și la Groapa de Gunoi Aninoasa.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.