Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

CENTURA DE SIGURANȚĂ le-a salvat viața celor 10 elevi din microbuzul implicat în accidentul de pe DN 71 -Aninoasa

Autor:

Data: 10 iunie 2021, 16:29

  •  
  •  
  •  

CENTURA DE SIGURANȚĂ le-a salvat viața celor 10 elevi din microbuzul implicat în accidentul de pe DN 71 -Aninoasa, și asta pentru că însoțitorul a asigurat copiii la urcarea în microbuz, punându-le centurile de siguranță, fapt care i-a și salvat, evitând o tragedie de proporții.

Acest lucru a fost afirmat chiar de primarul comunei Aninoasa, Vlăduț Niculae, totodată edilul ne-a spus că toți cei 10 copii sunt bine, în afara oricărui pericol, nu a fost nevoie de spitalizare, însă cei mici au trăit momente de groază iar în zilele următoarele zile , cu toții vor beneficia de consiliere psihologică asigurată de Primăria Aninoasa cu susținerea Consiliului Județean Dâmbovița prin specialiștii din cadrul DGASPC. Mai mult, edilul de la Aninoasa ne-a afirmat că până acum nu au fost probleme cu transportul, iar elevii au fost în siguranță :

O tragedie s-a abătut azi, peste comunitatea noastră, microbuzul care transporta elevii către școală fiind implicat într-un grav accident. Cei 10 copii prezenți în mijlocul de transport sunt în afara oricărui pericol. Aceștia au fost transportați la spital pentru investigații, iar acum sunt acasă, alături de familiile lor.

În perioada imediat următoare aceștia vor fi evaluați și vor primi consiliere psihologică, șocul emoțional fiind unul extrem de mare. Din nefericire, șoferul microbuzului și însoțitorul copiilor și-au pierdut viața în accident și gândurile noastre se îndreaptă către familiile îndurerate ale acestora. Colegul nostru, domnul Soare Gheorghe, un om în adevăratul sens al cuvântului, a asigurat copiii la urcarea în microbuz, punându-le centurile de siguranță, fapt care i-a și salvat, evitând o tragedie de proporții. Cu durere în suflet aflăm acum că acesta este printre îngeri, devenind îngerul păzitor al acestor elevi.Dumnezeu să îi odihnească!”, a scris primarul comunei Aninoasa, Vlăduț Niculae, pe pagina de socializare .

Primarul comunei Aninoasa, Vlăduț Niculae a făcut un apel către administratorul DN 71, către CNAIR, și nu în ultimul rând către Ministerul Transporturilor să depună toate eforturile necesare pentru fluidizarea circulației rutiere în intersecția Mihai Viteazul cu DN71 (zona Transformator) pe raza comunei Aninoasa, atât prin construirea unui sens giratoriu, sau bandă de acces garantată (procedură demarată în februarie 2020), pentru a evita alte tragedii.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.